Cine este Speranța Leon de la Mireasa, sezonul 4. A participat și la Puterea dragostei

Publicat pe

Cine este Speranța Leon de la Mireasa, sezonul 4. Sezonul 4 al emisiunii Mireasa a debutat deja de câteva săptămâni. Încrezători, toți tinerii care s-au înscris la competiție și au și trecut de casting, speră să-și întâlnească jumătatea. Este și cazul concurentei Speranța Leon, ce a trecut recent pragul show-ului matrimonial de pe Antena 1. A participat și la Puterea dragostei, în trecut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Speranța Leon de la Mireasa, sezonul 4. Sezonul cu numărul 4 al emisiunii Mireasa le-a făcut cunoștință telespectatorilor cu noi concurenți și noi povești de viață. Atât fetele, cât și băieții, speră să-și întâlnească jumătatea și unii dintre ei au luat deja „inițiativă'. Speranța Leon este noua concurentă de la Mireasa și vrea să se mărite dacă-și va găsi alesul.

Cine este Speranța Leon de la Mireasa, sezonul 4. A participat și la Puterea dragosteiCine este Speranța Leon de la Mireasa, sezonul 4. A participat și la Puterea dragostei

Cine este Speranța Leon de la Mireasa, sezonul 4. Așadar, Speranța Leon este cea mai nouă concurentă din casa Mireasa. Șatena a participat în trecut și la altă emisiune, dar nu la Antena 1, ci la Kanal D. Este vorba despre Puterea dragostei, competiție în care nu a stat însă prea mult.

Citește și: Izabela și Blaze de la Mireasa se căsătoresc.Când va avea loc nunta

Citește și: Cine e Mihaela Constantin de la Mireasa, sezonul 4.Nu are un loc de muncă

Citește și: Cum arată Cristina Ștefania fără machiaj.Iubita lui Speak și-a impresionat fanii

Citește și: Adriana Trandafir, în lacrimi Asia Express. Actriței i s-a luat fiul:„Am crezut că viața s-a terminat'

Cine este Speranța Leon de la Mireasa, sezonul 4

Cine este Speranța Leon de la Mireasa, sezonul 4. Speranța Ioana are 23 de ani și este de loc din Târgu Frumos, județul Iași. Este pregătită să facă pasul cel mare și să se căsătorească, dacă cineva va reuși să-i cucerească inima. Tânăra s-a înscris așadar la emisiune pentru a-și întâlni sufletul pereche.

Speranța Leon de la Mireasa s-a descris drept o fire sociabilă, simpatică, ambițioasă, familistă și glumeață. Ea a recunoscut însă că are și momente în care este timidă.

„Mă numesc Leon Ioana Speranța. Am 23 de ani. Sunt născută în orașul Târgu Frumos, județul Iași. Sunt o fire sociabilă, simpatică, glumeață, ambițioasă, puțin timidă, famlistă, foarte familistă.

M-am înscris la această emisiune, bineînțeles, pentru a-mi găsi sufletul pereche', a spus Speranța Leon de la Mireasa în cadrul prezentării.

A participat și la Puterea dragostei

Speranța Leon a mărturisit că nu se teme să se căsătorească acum, la 23 de ani, pentru că și mama ei s-a măritat de tânără, la 19 ani.

„Cu gânduri bune pe la voi, să mă mărit. Eu zic că e o vârstă bună să mă mărit. Am și mama care s-a măritat de tânără, la 19 ani. Pe mine m-a făcut la 18', a complet tânăra în emisiunea Mireasa.

Liviu și Maria, câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Mireasa

Sezonul trecut a fost câștigat de Liviu și Maria. Astfel, ei sunt cei care au plecat acasă cu premiul uriaș, în valoare de 40.000 de euro. Deși relația lor a fost una controversată, trecând prin multe certuri și neînțelegeri, în final, dragostea lor a învins. Și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, iar în finala emisiunii s-au și căsătorit.

„Te iubesc așa cum nu am iubit pe nimeni niciodată, i-a spus Liviu Mariei, în finala emisiunii Mireasa, din sezonul al treilea.

Sursă foto: Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter