Adriana Trandafir, în lacrimi Asia Express. Actriței i s-a luat fiul: „Am crezut că viața s-a terminat”

Publicat pe

Adriana Trandafir, dezvăluiri despre fiul ei, la Asia Express. Bunătatea unui tânăr care le-a ajutat pe Adriana Trandafir și pe Maria Speranța la autostop a emoționat-o foarte tare pe actriță. Localnicul i-a adus aminte de fiul ei Ștefan, pe care l-a pierdut în urma unui proces de custodie cu fostul ei soț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Magistrații i-au dat câștig de cauză bărbatului, iar vedeta nu a putut să-și vadă fiul crescând.

Adriana Trandafir, în lacrimi Asia Express. Actriței i s-a luat fiul: „Am crezut că viața s-a terminat'Adriana Trandafir, în lacrimi Asia Express. Actriței i s-a luat fiul: „Am crezut că viața s-a terminat'

Adriana Trandafir, dezvăluiri despre fiul ei, la Asia Express

Actrița a rememorat cel mai dureros moment din viața ei, vorbind despre suferința pe care a trăit-o atunci. Din fericire, fiica ei, Maria Speranța, i-a fost alături, iar acest lucru ajutat-o foarte mult.

„M-am trezit emoționată și s-a deschis la mine un sertar pe care îl tencuisem într-o criptă și n-aș fi vrut să vorbesc despre lucrul ăsta niciodată.

(…)Voi nu aveți nevoie de actrița Adriana, ci de mama Adriana, care câteodată nu a fost alături de voi. De multe ori. Știi că tu ai apărut când credeam că viața mea nu mai are niciun rost (…) Mă gândesc tot timpul la Ștefan. Când erai mică, tu nu mă întrebai de Ștefan', a spus printre lacrimi, Adriana Ștefan.

Citește și: Cine este Maria Speranța de la Asia Express.

Citește și: Cine este Adriana Trandafir de la Asia Express

Citește și: Cum arată fiica lui Adrian Daminescu

Citește și: Relația neștiută dintre Costel Constantin și Marin Moraru

Cel mai mare regret al Adrianei Ștefan

Totodată, vedeta i-a mai mărturisit fiicei sale, Maria Speranța, care este unul dintre cele mai mari regrete ale vieții ei.

Știai că e un frate, știai că îl vizitam din când în când cu tine, câteodată, când puteam. (…) Ștefan e sufletul meu și e fratele tău și cred că e singurul cadou pe care am putut să vi-l fac: să fiți împreună frați', a mărturisit Adriana Trandafir.

Cum a ajuns Adriana să piardă custodia lui Ștefan

Mai mult, actrița a rememorat și momentul de la tribunal, atunci când magistrații au decis custodia. Pe lângă pierderea imensă pe care o suferise, ea fusese trădată de propriul tată.

Propriul ei tată l-a ajutat pe fostul soț să-i ia copilul. Din acel moment, o etapă sumbră a început în viața actriței, dar venirea pe lume a fiicei Maria i-a adus speranță.

„Când l-am văzut pe tata la proces, când a venit martor împotriva mea, ca să-mi ia copilul, și a spus că nu sunt în stare să-l cresc. Și mi l-au luat pe Ștefan. Am crezut că viața s-a terminat pentru mine', a mai spus plângând actrița.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter