Cum arată Cristina Ștefania fără machiaj. Iubita lui Speak și-a impresionat fanii

Publicat pe

Cum arată Cristina Ștefania fără machiaj. Iubita lui Speak și-a creat o comunitate extrem de iubitoare pe Instagram. Aceasta a devenit atât de apropiată de urmăritorii săi încât le-a arătat acestora cum este ea cu adevărat. Fără filtre, fără pic de machiaj, după un antrenament la sală. Aceștia au rămas surprinși și au reacționat imediat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ștefania a impresionat întotdeauna prin aparițiile sale. Iubita lui Speak a obișnuit publicul cu machiaje profesionale, haine scumpe și accesorii extrem de elegante. De această dată însă, Cristina Ștefania a renunțat la filtre sau machiaj și a postat o fotografie după un antrenament la sala de sport.

Cum arată Cristina Ștefania fără machiaj. Iubita lui Speak și-a impresionat faniiCum arată Cristina Ștefania fără machiaj. Iubita lui Speak și-a impresionat fanii

Fanii artistei au reacționat imediat și au fost extrem de încântați să o vadă pe vedeta lor preferată atât de naturală. Ba mai mult, i-au oferit comentarii pline de admirație.

Citește și: Cum gestionează Ștefania și Speak momentele tensionate în relație:”Orgoliul….”. Cât de geloși sunt / EXCLUSIV

Citește și: Speak și Ștefania la un pas să fie arestați în SUA. De la ce a pornit totul:„Era să rămânem acolo'

Citește și: Ce tatuaj și-a făcut Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite.Este dedicat lui Speak și lui Chef Scărlătescu

Citește și: Cum resimt Ștefania și Speak diferența de 10 ani dintre ei:”Ea vrea să facă lucruri de care sunt sătul”/ EXCLUSIV

Cum arată Cristina Ștefania fără machiaj

Cristina Ștefania a devenit imediat una dintre cele mai admirate artiste din România. Este bine-cunoscut faptul că aceasta are mai multe pasiuni printre care dansul, muzica și machiajul. Deși adoră să își aplice produse de make-up pe ten, iubita lui Speak i-a impresionat pe fanii săi cu ultima postare de pe Instagram. Aceasta apare fără filtru și fără pic de machiaj pe ten!

Mulți dintre membrii comunității ei i-au spus Ștefaniei că arată mult mai bine naturală! Se pare că aceștia își doresc să o vadă cât mai des pe aceasta fără urmă de machiaj pe ten.

Când va avea loc nunta celor doi

Speak a cerut-o în căsătorie pe Cristina Ștefania în cadrul competiției „Asia Express'. Bruneta a spus imediat „DA!' și oficial, au devenit logodnici. Deși amândoi abia așteaptă marele eveniment, pandemia de COVID-19 le-a cam stricat planurile. Aceștia așteaptă ca lucrurile să se aranjeze în așa fel încât să poate organiza petrecerea mult visată.

Cei doi formează un cuplu de foarte mult timp și au decis să locuiască împreună la doar câteva luni de relație.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter