Cum gestionează Ștefania și Speak momentele tensionate în relație: "Orgoliul....". Cât de geloși sunt / EXCLUSIV

Publicat pe

Ștefania și Speak sunt un cuplu-exemplu! În relația lor nu doar că pare că ar curge lapte și miere, ci chiar așa e. Cei doi reușesc să gestioneze cu brio orice problemă survine. Cum? Fără orgolii și printr-o bună comunicare. Iată cum gestionează Ștefania și Speak momentele tensionate în relație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ați avut și momente mai dificile în relație? Poate momente în care ați simțit că începe ceva să scârțâie?

Speak: Orice problemă care apare între noi, deși chiar nu le pot număra pe
degetele de la o mână, o rezolvăm prin comunicare. Fiecare își spune ofurile, discutăm și găsim calea de mijloc. Nu există orgolii între noi, nu există competiție, nu există nimic nenatural care poate denatura sentimentele sincere. Deci, prin comunicare cu sinceritate
rezolvăm orice.

Cum gestionează Ștefania și Speak momentele tensionate în relație: "Orgoliul....". Cât de geloși sunt / EXCLUSIVCum gestionează Ștefania și Speak momentele tensionate în relație: "Orgoliul....". Cât de geloși sunt / EXCLUSIV

Ștefania: Faptul că suntem în primul rând prieteni ne-a făcut să fim mereu deschiși unul față de celălalt, întotdeauna am discutat despre problemele care ne macină, care au legătură cu relația, acestea fiind minore, dar discutând am rezolvat de fiecare dată orice, punând încă o cărămidă la încredere.

Citește și: Speak și Ștefania la un pas să fie arestați în SUA. De la ce a pornit totul:„Era să rămânem acolo'

Citește și: Cum resimt Ștefania și Speak diferența de 10 ani dintre ei:”Ea vrea să facă lucruri de care sunt sătul”/ EXCLUSIV

Citește și: Când începe Asia Express, sezon 4.Surpriză mare pentru fani

Citește și: Cine este și cum arată mama Cleopatrei Stratan.Ce profesie are

Speak, despre tensiunile din relație: „Orgoliul nu are ce căuta în niciun fel de relație'

Cine este cel mai orgolios? Cum se rezolvă micile voastre divergențe?

Speak: Orgoliul nu are ce căuta în niciun fel de relație, cu partenerul sau cu cineva foarte apropiat. În general, orgoliul nu este bun.

Ștefania: Niciunul nu este orgolios, cedăm de fiecare dată amândoi în
mod egal.

Ștefania: „Nu îmi place să stau supărată'

Cât ați stat supărați unul pe celălalt cel mai mult?

Speak: Nu îmi aduc aminte să fi stat supărați unul pe celălalt, suntem amândoi suficient de maturi încât să comunicăm atunci când ceva ne deranjează sau nu considerăm că se întâmplă lucrurile așa cum ne-am dori. Vorbim despre ceea ce ne-a supărat, găsim soluții de rezolvare și asta a fost. M-am bucurat mult să văd că și Ștefania este așa și nu stă supărată.

Ștefania: E prea mult spus supărați, pentru că nu prea stăm așa. Dacă se întâmplă ceva rău sau simțim că este o situație mai tensionată, discutăm fără probleme. Nu îmi place să stau supărată cu o persoană, mai ales când locuiesc cu ea, ar fi ciudat să trecem unul pe lângă celălalt și să nu ne băgăm în seamă; aici a ajutat și maturitatea lui Ștefan.

Când este Speak gelos

Sunteți geloși? A existat vreun episod important de gelozie, în relația
voastră?

Speak: O să râdă lumea de mine, dar nu-s gelos, că nu prea am de ce să fiu…
Bine, nici nu am avut motive reale de gelozie… Dacă mă intrigă ceva în zona aia, da, sunt foarte gelos. Până acum, n-au ieșit dragonii geloziei din mine.

Ștefania: Nu sunt o fire geloasă, niciodată nu am fost, îmi știu calitățile și defectele, asta mă face stăpână pe mine, iar când vine vorba despre Ștefan, nu am avut și sunt sigură că nu voi avea vreodată motive de gelozie.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter