Ce avere le-a lăsat Gabi Luncă moștenitorilor ei. Fiul artistei, primele declarații după moartea mamei sale

Publicat pe

Fiul lui Gabi Luncă a vorbit pentru prima dată de la moartea mamei sale și a dezvăluit ce avere le-a lăsat artista lui și surorilor sale. Emanuel Onoriu a povestit cum a gestionat moștenirea rămasă de pe urma reputatei artiste de muzică lăutărească.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fiul lui Gabi Luncă și al lui Ion Onoriu a fost devastat la moartea mamei sale, cu atât mai mult cu cât nu a putut-o conduce pe cea care i-a dat viață pe ultimul drum. Unicul fiu al artistei și-a deschis recent sufletul și a vorbit despre averea pe care Gabi Luncă le-a lăsat-o celor patru copii ai săi. Interpreta de muzică lăutărească s-a asigurat încă din timpul vieții că fiecare copil al ei va primi ce i se cuvine.

Ce avere le-a lăsat Gabi Luncă moștenitorilor ei. Fiul artistei, primele declarații după moartea mamei saleCe avere le-a lăsat Gabi Luncă moștenitorilor ei. Fiul artistei, primele declarații după moartea mamei sale

Ce avere le-a lăsat Gabi Luncă moștenitorilor ei

Supranumită Regina muzicii lăutărești, Gabi Luncă a avut o carieră remarcabilă. Viața ei a fost marcată de moartea mamei, pe care a pierdut-o pe când avea doar 3 ani, dar și de faptul că la 13 ani a plecat de acasă și la 16 deja muncea din greu… la săpat șanțuri pentru conducte. Asta a făcut-o, cu siguranță, să se asigure că cei patru copii ai săi nu vor avea parte de viața de coșmar pe care a dus-o ea. Drept urmare, Gabi Luncă s-a asigurat că lui Emanuel, Sarei, Esterei și Rebeccăi nu le va lipsi nimic.

Citește și: Scandal după moartea lui Gabi Luncă. Ce propunere a primit familia artistei

Citește și: Momente grele pentru fiicele lui Gabi Luncă, după moartea artistei: „Ieri am sunat-o din greșeală”

Citește și: Magda Pălimariu de la Pro TV a plecat în luna de miere. Ce destinație a ales

Citește și: Anna Lesko, adevărul despre despărțirea de Dj Vinnie, tatăl fiului ei:

Citește și: Cântăreața Nicoleta Voicu, hărțuită și amenințată!

Fiul lui Gabi Luncă a dezvăluit, într-un interviu la Antena Stars, că mama lui a cumpărat o casă în sectorul 1 înainte ca el să se fi născut, iar apoi, banii primiți după vânzarea imobilului i-a împărțit copiilor ei, fără a-și fi păstrat nimic.

„Înainte să mă nasc eu, mai bine de 50 de ani în urmă, mama mea a cumpărat o casă în sectorul 1. Această casă a fost demolată și s-a făcut o vilă în locul ei și în anul 2008 a fost vândută. După ce s-a vândut această casă, mama mea, Gabi Luncă, ne-a dat toți banii mie și celorlalte trei surori ale mele. A zis așa: fiecare dintre voi trebuie să aibă un apartament, mașină și bani', a spus Emanuel Onoriu la Antena Stars.

Cei patru copii ai artistei au investit banii ulterior, construind la rândul lor o casă, cu două etaje, fiecăruia dintre ei urmând să îi revină un apartament din vilă. Fiul lui Gabi Luncă a mai dezvăluit că, după moartea mamei lor, toți patru au primit, așa cum și-a dorit ea, mașină, casă și bani.

„Împreună cu sprijinul surorilor mele am reușit să construiesc un imobil, un parter plus două etaje, pe care încă nu l-am finalizat, urmează să mai cheltui niște bani și fiecare dintre noi frații va avea din această construcție câte un apartament. În concluzie, eu am rămas cu două apartamente, surorile mele cu câte un apartament, mașini și bani', a completat Emanuel Onoriu.

Unicul fiu al artistei a lipsit de la înmormântare

Din nefericire, pe data de 2 aprilie Gabi Luncă a pierdut lupta cu teribilul coronavirus, însă, în contextul dictat de condițiile actuale, marea artistă nu a avut parte chiar de înmormântarea pe care ar fi meritat-o. Cel mai dureros, dar și șocant pentru cei care știau cât de mult își iubea artista unicul fiu, a fost faptul că Emanuel Onoriu nu a participat la înmormântare. Misterul a fost dezlegat chiar de sora lui cea mică, Rebeca.

Fratele meu este infectat cu COVID. Toată familia lui are, soţia şi cei doi copii. El nu a putut nici la spital la mama să meargă. Suferă ca un câine că nu a putut veni la înmormântare. Dar noi nu puteam risca, în condiţiile în care toată familia lui este pozitivă. A fost atâta lume la înmormântare, nu puteam să punem oamenii în pericol’, a spus Rebeca Onoriu pentru click.ro.

El a plâns non-stop, noi eram cu el numai pe video şi pe telefoane la înmormântarea mamei. A trebuit să vadă înmormântarea mamei la televizor. El este şi mai sensibil când e vorba de mama, cred că, dacă ar fi venit, trebuia să-l susţinem noi să nu ne leşine în braţe. Era singurul băiat al mamei, răsfăţatul ei!‘, a mai spus Rebeca Onoriu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter