Cine este Mihai Florea de la Puterea Dragostei. Cum a devenit cunoscut

Publicat pe

Mihai Florea, noua apariție de la Puterea Dragostei, a dat viețile concurenților peste cap. Nici bine nu a intrat în casă, că a și stârnit valuri. Gelozii, certuri, mister. Cine este Mihai Florea, noul concurent de la Puterea Dragostei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Mihai Florea de la Puterea Dragostei? Proaspăt intrat în emisiunea difuzată de Kanal D, despre Mihai Florea știm că este unul dintre cei mai de succes Tiktokeri din România. După un an de zile de activitate pe platforma de socializare, Mihai Florea este urmărit de peste 120.000 de oameni și are peste un milion de aprecieri.

Cine este Mihai Florea de la Puterea Dragostei. Cum a devenit cunoscutCine este Mihai Florea de la Puterea Dragostei. Cum a devenit cunoscut

De același succes se bucură și în cadrul show-ului Puterea Dragostei, difuzat de Kanal D. Încă din prima zi de participare, tiktokerul a furat ochii concurentelor și a ridicat tensiunea concurenților. Radu este primul care reacționează după ce simte că Adriana este mult prea interesată de Mihai.

Citește și: Alex Oianu de la Puterea Dragostei va deveni tătic!

Citește și: Cine este Iasmina Halas de la Puterea dragostei.

Citește și: Oana Roman, mărturisiri dureroase despre relația cu tatăl ei

Citește și: Anca Serea nu mai poate face copii

Cine este Mihai Florea de la Puterea Dragostei

Mihai Florea are 24 de ani și, în primul rând, este pasionat de social media. Tik Tok-ul este mediul în care îi place să se exprime, folosindu-se în principal de felul în care arată. După o privire de ansamblu pe contul său de Tik Tok, observăm că tânărului îi place să-și afișeze mușchii, dar și tatuajele complexe pe care le are.

7 fete și 7 băieți își caută alesul la Puterea Dragostei

Puterea Dragostei este un reality show matrimonial în care 7 fete și 7 băieți își caută alesul. Show-ul, difuzat de Kanal D și prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, are o singură regulă: „Fetele și băieții nu se pot vedea câtă vreme nu sunt filmați”.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter