Oana Roman, mărturisiri dureroase despre relația cu tatăl ei: „Nu mai sunt fata lui Petre Roman”

Publicat pe

Oana Roman, fiica fostului premier, Petre Roman, nu reușește nicicum să-și găsească echilibrul. Deși împlinită în plan personal, în relația cu Marius Elisei, ea suferă în continuare din cauza tatălui ei. Despre această situație a vorbit pe îndelete vedeta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Viața Oanei Roman este un lung șir de suișuri și coborâșuri. Dacă acum se declară totalmente îndrăgostită și împlinită din punctul de vedere al relației cu Marius Elisei, bruneta trăiește în continuare drama vieții ei.

Oana Roman, mărturisiri dureroase despre relația cu tatăl ei: „Nu mai sunt fata lui Petre Roman'Oana Roman, mărturisiri dureroase despre relația cu tatăl ei: „Nu mai sunt fata lui Petre Roman'

Oara Roman: „Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman!'

Oana Roman suferă în continuare din cauza tatălui ei și nu încetează să discute despre asta. Invitată în emisiunea „În oglindă', difuzată pe Youtube, Oana Roman a declarat cu lacrimi în ochi că a încetat să mai fie fiica lui Petre Roman.

„De fiecare dată când vorbim, îi spun că vreau să ne vedem. Lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot eu face mai mult. Nu mai pot. Mi-e greu. Sunt singură.', a declarat vedeta în emisiunea „În oglindă', difuzată pe Youtube.

Citește și: Motivul împăcării dintre Oana Roman și Marius Elisei

Citește și: Mioara Roman, internată din nou. Oana Roman

Citește și: Oana Roman, mărturisiri dureroase despre relația cu tatăl ei

Citește și: Anca Serea nu mai poate face copii

După un lung șir de încercări de a lua legătura cu părintele ei, Oana Roman se vede nevoită să depună armele. „Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman!', o declarație pe care o face și acum, pe care însă am mai auzit-o venind din partea vedetei.

„Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment.

Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic.', îi povestea fosta soție a lui Marius Elisei lui Mihai Morar acum mai bine de jumătate de an.

Oana Roman, în depresie la 13 ani

În cazul fiicei fostului premier, Petre Roman, proverbul „săraca fată bogată' „se pliază' aproape natural. Totalmente preocupați de politică, soții Roman au pus pe locul doi îndatoririle de părinți. Această situația a plasat-o pe Oana Roman într-o depresie cruntă la o vârstă mult prea fragedă. Avea 13 ani când depresia i-a „închis' sufletul și mulți ani după avea să trăiască așa.

„El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine', a conchis Oana Roman.

Reacția lui Petre Roman

Petre Roman a avut o primă reacție în urma declarațiilor făcute de fiica lui. Conform fanatik.ro, policitianul ar fi transmis că nu îl înteresează și că nu vrea să mai facă niciun comentariu în legătură cu acest subiect.

„Nu mă interesează. Nu vreau să fac comentarii pe acest subiect', a spus Petre Roman despre declarațiile făcute de Oana Roman.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter