Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Soțul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori

Publicat pe

Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 15 septembrie, iar petrecerea de după cununia civilă a fost una pe cinste. Ei bine, de când s-a aflat care este alesul Simonei Halep, au ieșit la iveală mai multe detalii despre Toni Iuruc. Acesta a mai fost căsătorit de două ori înainte de a-i jura iubire veșnică sportivei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie, iar petrecerea de după cununia civilă a fost una cu fast, găzduind peste 300 de invitați. Totuși, de când s-a aflat care este alesul inimii jucătoarei de tenis, au ieșit la iveală tot mai multe detalii despre Toni Iuruc. Acum câteva zile, Simona Halep s-a căsătorit pentru prima dată, însă nu același lucru se poate spune și despre soțul ei.

Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Soțul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două oriCine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Soțul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori

Toni Iuruc a mai fost căsătorit înainte de două ori. Prima soție a lui Toni Iuruc a fost Alina, care este un fost model. Cei doi s-au iubit nespus de mult, însă, la un moment dat, relația lor a început să se destrame, așa că au divorțat.

Citește și: Ce compatibilitate astrologică există între Simona Halep și Toni Iuruc.Cum se înțeleg o Balanță și un Scorpion

Citește și: Iulia Albu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununie:„A ales o ținută extrem de…'

Citește și: De ce s-a costumat Irina Fodor în prințesă otomană, la Asia Express 4:„Am vrut să…'

Citește și: Romică Țociu, detalii despre nunta fiului său. Cine i-a fost alături lui Cătălin:„A stat cu ochii umezi'

Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc

Apoi, Toni Iuruc și-a îndreptat atenția spre o altă femeie: Liana. În anul 2018, cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt, Toni Iuruc a cerut-o de soție, însă s-au căsătorit doar civil. Totuși, povestea de iubire dintre ei s-a destrămat, iar după câteva luni, cei doi au pus ounct relației, potrivit wowbiz.ro.

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună de aproximativ doi ani, mai exact din vara anului 2019. La acea vreme, în presă au apărut diverse speculații legate de relația ei cu afaceristul aromân, iar zvonurile s-au adeverit ulterior.

Speculațiile legate de relația Simonei Halep cu Toni Iuruc au apărut după ce s-a aflat că el a însoțit-o la turneul de tenis de la Wimbledon. Pe data de 13 iulie, „iubitul secret’ al tenismenei fusese descoperit datorită fotografiilor făcute înainte și în timpul Dineului Campionilor de la Londra.

Ce cadouri a primit Simona Halep la cununia civilă

După ce Simona Halep le-a cerut invitaților să nu îi ofere bani la nuntă, aceștia au încercat să îi dăruiască sportivei cele mai frumoase cadouri. Printre cadourile îndrăgite de Simona se numără racheta de tenis primită de la Virginia Ruzici. Aceasta și-a dorit-o foarte mult, iar jucătoarea de tenis nu a stat pe gânduri și i-a oferit-o.

Au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute. Am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea. Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ‘, a spus Simona Halep.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter