De ce s-a costumat Irina Fodor în prințesă otomană, la Asia Express 4: "Am vrut să..."

Publicat pe

În primul episod din Asia Express 4, Irina Fodor a ales să se costumeze în prințesă otomană! Bruneta a bifat, astfel, o apariție extravagantă, foarte apreciată de concurenți, dar și de fanii emisiunii, care n-au contenit cu laudele pe rețelele de socializare. Irina Fodor a explicat de ce a ales să poarte o rochie specifică prințeselor otomane.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Irina Fodor a optat pentru o rochie extravagantă în prima ediție Asia Express 4, de prințesă otomană, și asta pentru că show-ul a primit startul în fosta capitală a Imperiului Otoman. Prezentatoarea Asia Express 4 și-a dorit, astfel, să încurajeze concurenții, dar și pentru a le risipi un pic din emoții.

De ce s-a costumat Irina Fodor în prințesă otomană, la Asia Express 4: "Am vrut să..."De ce s-a costumat Irina Fodor în prințesă otomană, la Asia Express 4: "Am vrut să..."

„M-am îmbrăcat în prințesă otomană pentru că am vrut să vă binedispun, să vă încurajez, să vă anunț oficial că sunteți în fosta capitală a Imperiului Otoman.

Și nu puteam începe într-un alt loc călătoria noastră, care va trece prin Turcia, Georgia, Iordania și Israel. Eu vă urez succes tuturor și să știți că vă admir foarte mult”, a spus Irina Fodor.

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu:„Este o frustrare a oamenilor că…’

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc, primele imagini din „săptămâna de miere’.Ce destinație au ales

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, detalii despre noul iubit:„Pentru mine asta contează foarte mult’

Vă promit că o să râdeți mult, că o să fiți copleșiți de ritmul nebun al cursei, de frumusețea locurilor pe care le veți vedea, de personalitățile puternice ale concurenților și de toate sentimentele pe care sunt sigură că le veți experimenta cu fiecare episod văzut!

De abia aștep să vedeți și voi și să îmi scrieți cum vi s-a părut”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Cu siguranță experiența Asia Express este una inedită și specială atât pentru concurenți, cât și pentru prezentatorul emisiunii. Irina Fodor a povestit că a bătut sute de kilometri și a vizitat 50 de locuri din Turcia.

„Turcia pe mine m-a uimit. Am bătut sute de kilometri, am mers prin locuri prin care nu cred că am fi ajuns altfel. Nu cred că își face nimeni o vacanță în care să bifeze 50 de locuri diferite în Turcia.

În total este un traseu de 7.000 de kilometri. Trebuie să vă imaginați ce înseamnă 7.000 de km. Este enorm. Turcia este o țară extrem de frumoasă cu foarte multe comori ascunse pe care noi le-am descoperit pe ‘Drumul împăraților„, a mai spus Irina Fodor.

Cine sunt concurenții Asia Express 4

Cele nouă perechi din Asia Express, sezonul IV, sunt: Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, dar și Lorelei și Zarug.

Traseul de pe Drumul Împăraților a început în Turcia, ulterior a continuat în Georgia, Iordania și Israel.

Aceste patru țări au însemnat pentru cele nouă perechi de concurenți un amalgan de trăiri, emoții intense și provocări pe care nu le-au putut refuza. Fiecare pereche se luptă pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter