Gabriela Cristea are COVID-19. Cum se simte și ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena Stars

Publicat pe

Gabriela Cristea are COVID-19. Prezentatoarea TV este ultima vedetă afectată de valul IV al pandemiei de coronvirus. Astfel, ea va lipsi de la cârma emisiunii Mireasa, capriciile iubirii, de la Antena Stars, cel puțin două săptămâni. Din fericire, ea nu a fost internată în spital pentru că a luat o formă ușoară a bolii. Gabriela Cristea este vacciată cu schema completă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Momentan, Gabriela Cristea, diagnostocată cu COVID-19, se află la izolare, iar starea ei de sănătate nu este gravă. Acum este acasă, unde face și tratament de specialitate. De mențioat că vedeta este vaccinată cu schema completă, mai exact cu vaccinul Pfizer.

Gabriela Cristea are COVID-19. Cine o va înlocui la emisiune

Pentru că are COVID-19, Gabriela Cristea nu mai poate fi, pentru o perioadă, gazda emisiunii Mireasa, capriciile iubirii. Emisiunea de la Antena Stars va fi prezentată de către o altă personalitate.

Dar în acest sens, producătorii emisiunii au luat în calcul mai multe nume. Toți telespectatorii vor afla acest lucru în această seară, în cadrul emisiunii Mireasa, capriciile iubirii, de la ora 19.30, la Antena Stars.

Citește și: Cum arată Gabriela Cristea nemachiată, la 46 de ani.S-a fotogrfiat dimineața, abia trezită din somn

Citește și: Probleme mari pentru Gabriela Cristea.Ce a pățit din cauza unui credit neplătit, de acum 18 ani

Citește și: Victor Slav va prezenta Bravo, ai stil! Celebrities

Citește și: Connect-R și Shift au fost eliminați de la Asia Express

O prezentatoare de show-uri matrimoniale

Dat fiind că, ani la rând, Gabriela Cristea a prezentat emisiunile Mireasă pentru fiul meu și Te vreau lângă mine, vedeta este deja familiarizată cu acest gen de format.

Debutul Gabrielei Cristea a fost la TVR, în anul 1994, atunci când vedeta a prezentat concursul Eurovision. Ulterior, până în februarie 1996, superba brunetă a prezentat mai multe emisiuni de divertisment și un matinal de succes la Tele 7abc.

Vreme de 4 ani, Gabriela Cristea a fost PR Manager la ProTV și a prezentat o emisiune. Între anii 2000 și 2005, prezentatoarea TV a stat la cârma știrilor sportive și a unui matinal, la B1 TV. 11 ani, din 2007 până în 2018, Gabriela Cristea a prezentat show-ul „Noră pentru mama, care i-a adus un val imens de popularitate.

Transformat în „Te vreau lângă mine, reality show-ul de la Kanal D i-a căzut de hac chiar și prezentatoarei, care și-a cunoscut acolo soțul- pe Tavi Clonda. Ulterior, a mai prezentat „Te iubesc de nu te vezi, „Like a star și acum este moderatoarea emisiunii „Mireasa-Urzeala Soacrelor.

Apariția inedită a vedetei, la Splash! Vedete apă

Iar dacă nu ați urmărit emisiunea, vă dezvăluim noi motivul pentru care Gabriela Cristea nu a mai executat prima săritură de la Splash! Vedete apă. Deși a acceptat să urce pe platforma de 3 metri a emisiunii, ulterior, și-a dat seama că nu-și poate stăpâni frica și s-a blocat. Astfel, di păcate, partenera lui Tavi Clonda nu și-a putut înfrânge fobia pe care o are de mai mulți ani. Ea și-a justificat alegerea, susținând că efectiv nu poate să o facă.

„Nu pot. Din păcate, sper să nu vă dezamăgesc, dar nu pot. Am încercat, m-am și gândit de unde apare această problemă, dar nu știu de unde’, a spus Gabriela Cristea la Splash! Vedete apă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter