Kanal D rămâne fără Survivor. Ce televiziune ar fi cumpărat formatul

Publicat pe

Kanal D rămâne fără Survivor, show-ul de supraviețuire care a înregistrat audiențe-record în prima parte a anului. Iată ce post concurent de televiziune ar fi cumpărat formatul!

Kanal D rămâne fără Survivor, show-ul fenomen care i-a adus audiențe impresionante. În perioada următoare, Survivor România va fi difuzat de alt post TV, anunță paginademedia.ro. Potrivit unor surse din proximitatea Kanal D, show-ul cu care eleviziunea a reușit să întreacă nu o dată posturile concurente PRO TV și Antena 1, va fi preluat de un alt post de televiziune.

Kanal D rămâne fără Survivor

Survivor a înregistrat audiențe record în acest an, însă, din păcate formatul nu se va mai regăsi în grila de programe a postului. Subiectul s-a aflat pe ordinea de zi a ședinței CNA din data de 12 octombrie. Atunci, menționează sursa citată, reprezentantul Kanal D a fost abordat de Cristina Pocora:

„Citeam în presă că acest format ar fi luat de CME (compania care deţine Pro TV)'.

Reprezentantul Kanal D în şedinţa CNA a spus: „Nu îl mai facem noi (formatul). Îl vor face colegii noştri. Dacă l-au cumpărat probabil îl doresc să o facă'. 

În timp ce oficialii Kanal D nu au comentat informația, nici cei de la PRO TV nu au lămurit situația: „Mulţumim pentru întrebare, unul dintre principiile companiei noastre este să nu comentăm speculaţiile apărute în presă”, mai notează paginademedia.ro.

Citește și: Gabriela Cristea are COVID-19. Cum se simte și ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena Stars

Citește și: Victor Slav va prezenta Bravo, ai stil! Celebrities

Citește și: Connect-R și Shift au fost eliminați de la Asia Express

Citește și: Florin Salam are probleme mari de sănătate:„Nu este bine deloc!

Formatul Survivor a fost întâi la PRO TV

Faiosul show difuzat de Kanal D până recent a făcut parte mai întâi din grila de programe a PRO TV. Formatul, care s-a bucurat de un succes imens în întreaga lume, a ajuns la postul din Pache Protopopescu în iarna anului 2015 și tot atunci au fost anunțate preselecțiile. Primul episod a fost difuzat în toamna anului 2016, show-ul fiind filmat în Filipine.

Din păcate, prima serie a Survivor România, difuzată de PRO TV, nu a impresionat la capitolul audiențe, motiv pentru care ora de difuzare a show-ului s-a mutat la 22, după ce inițial fusese 20.20, mai scrie sursa citată.

Din 2020, Survivor a fost la Kanal D

Primul episod Survivor după ce formatula fost preluat de Kanal D a fost difuzat pe 18 ianuarie 2020, de la ora 20, și a fost prezentat de Dan Cruceru. Al doilea sezon a avut premiera în ianuarie 2021, iar prezentator a fost Daniel Pavel. Primul sezon al Survivor România difuzat de Kanal D a fost câștigat de Elena Marin, în timp ce al doilea a fost câștigat de Zannidache.

Spre deosebire de PRO TV, care nu s-a putut lăuda la vremea respectivă cu audiențe zdrobitoare, cel de-al doilea sezon a adus postului Kanal D audiențe peste media stației, atrăgând în fața televizoarelor mai mult de 2,4 milioane de telespectatori, mai notează sursa citată.

Aldoilea sezon al Survivor România a durat șase luni, finala – cu audienţe de peste 1,7 milioane de telespectatori – având loc în luna iulie. în luna iulie.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter