Cum a reacționat Anda Adam când l-a văzut pe Victor Slav, la Bravo, ai stil! "Nu cred!"

Publicat pe

Anda Adam a fost luată prin surprindere de Victor Slav, în cabina de machiaj de la Bravo, ai stil! Fosta iubită a noului prezentator al show-ului nu avea idee că acesta i-a luat locul Ilincăi Vandici pentru o vreme. Iată cum a reacționat artista!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Slav le-a lăsat fără cuvinte pe concurente, dar și pe fosta lui iubită, Anda Adam, în momentul în care a pătruns în cabina de machiaj de la Bravo, ai stil! Niciuna dintre concurente, și nici Anda, evident, cu care noul prezentator al show-ului a avut o relație îndelungată, nu au știut cine urmează să o înlocuiască pe Ilinca Vandici, iar reacția lor a fost una pe măsură…

Cum a reacționat Anda Adam când l-a văzut pe Victor Slav, la Bravo, ai stil

Anda Adam și Victor Slav au fost împreună ani buni, dar noul prezentator de la Bravo, ai stil! a ținut secretul inclusiv față de fosta lui iubită, care a fost extrem de surprinsă să afle că se vor afla împreună pe aceeași scenă o vreme. Prezentatorul le-a făcut fetelor o vizită în cabina de machiaj, iar Anda s-a ridicat imediat și s-a îndreptat în viteză spre fostul ei iubit, spunând: „Nu cred!”. Atmosfera s-a animat pe loc, concurentele conversând cu noul prezentator al emisiunii.

Citește și: Gabriela Cristea are COVID-19. Cum se simte și ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena Stars

Citește și: Victor Slav va prezenta Bravo, ai stil! Celebrities

Citește și: Connect-R și Shift au fost eliminați de la Asia Express

Citește și: Florin Salam are probleme mari de sănătate:„Nu este bine deloc!

Ulterior, și pe scenă concurentele au avut o chimie bună cu Victor Slav.

Raluca Bădulescu: Le văd foarte animate...

Victor Slav: Trebuie să fiți foarte concentrate pe ceea ce faceți.

Sensy: Să știi că ne-am cunoscut.

Victor Slav: Și acum ne întâlnim și-n această poziție.

Maurice Munteanu: Aaa, vă întâlniți și-n această poziție…

Cum s-au cunoscut Anda Adam și Victor Slav

Deși ambii făceau parte din showbiz, cei doi nu s-au întâlnit nici măcar întâmplător până în 2006, când au participat la ‘Dansez pentru tine’, unde au fost rivali. ‘Eu am invitat-o pe Anda la o cafea după ce a fost eliminată din concurs. Era foarte tristă, obosită și accidentată, iar eu am simțit pur și simplu că vreau să o susțin și să-i fiu aproape’, a declarat Victor Slav pentru VIVA!

Avem reacții identice,ne gândim la același lucru în același timp sau ne trezim că spunem aceleași lucruri în același timp. Iar asta se întâmplă în 80% din timpul pe care îl petrecem împreună. Avem aceleași gusturi la mâncare, la filme, la haine șă ne place aceeași muzică’, declara și Anda.

După despărțirea din 2012, conform comunicatului de presă pe care l-au dat publicității, au rămas în relații de prietenie. Anda Adam a cunoscut din nou iubirea alături de Sorin Andrei Nicolescu, cu care are și o fetiță, Evelin, născută tot în 2015. Anul acesta, Anda Adam s-a despărțit de partenerul ei de viață. După separarea de artistă, Victor Slav și-a refăcut viața alături de Bianca Drăgușanu, de care s-a despărțit acum trei ani. Cei doi au împreună o fetiță, Sofia, de cinci ani. 

Deși ani de zile nu au avut nimic în comun, Anda Adam și Victor Slav au rămas în relații bine, iar asta s-a văzut recent la Bravo, ai stil!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter