Andreea Berecleanu a lipsit de la Știrile Prima TV. Cine a înlocuit-o: "Nu vreau să vorbesc despre asta"

Publicat pe

În urmă cu doar o zi, Andreea Berecleanu a lipsit de la știrile Prima TV. Fanii au întrebat-o imediat pe îndrăgita prezentatoare care este motivul pentru care nu a apărut în fața pupitrului. Iată ce a răspuns neașteptat a dat aceasta. Cine îi va lua locul în perioada următoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu a decis să se mute la Prima TV, iar acum prezintă știrile. În urmă cu doar o zi, prezentatoarea a lipsit, iar fanii s-au întrebat imediat ce se întâmplă cu aceasta.

Ei bine, prezentatoarea a decis să răspundă și să spună care este motivul prinicipal pentru care nu s-a prezentat la ora 18.00, la Focus Prima TV.

Citește și: Andreea Berecleanu a apărut nemachiată. Cum arată chipul ei la 44 de ani:'Fără machiaj, fără coafură, eu 100%'

Citește și: Andreea Berecleanu nu are nicio intervenţie estetică.Soţul său, medicul Constantin Stan, nu a fost de acord să o opereze

Citește și: Ce relație are Smiley cu părinții și cu fratele lui mai mic, Filip:„Așa am crescut, am fost mereu…’/ EXCLUSIV

Citește și: De ce lipsește Andreea Esca de la Știrile Pro TV.Oana Andoni a înlocuit-o

Andreea Berecleanu a lipsit de la Știrile Prima TV

Andreea Berecleanu, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră, a decis să se mute la Prima TV. Acum, aceasta prezintă, de la ora 18.00, știrile. Ei bine, în urmă cu doar o zi, a lipsit de la pupitru, iar telespectatorii s-au întrebat ce s-a întâmplat cu aceasta.

Contactată de jurnaliștii de la Libertatea, vedeta de televiziune a dezvăluit faptul că și-a luat câteva zile libere. Cu toate acestea, se pare că nu ar fi vorba despre vreo problemă de sănătate, însă nu a vrut să dea mai multe detalii despre acest subiect.

„El mi-a ținut locul, îmi ține locul, eu lipsesc câteva zile. Nu, nu este vorba despre nicio problemă de sănătate. Nu e nicio vacanță, mi-am luat câteva zile libere, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Mi-am luat câteva zile libere, nu e nicio problemă gravă de sănătate, dar am dreptul la confidențialitate. Chiar asta fac, mă odihnesc.', a declarat Andreea Berecleanu pentru Libertatea.

Prezentatoarea a semnat cu Prima TV

În urmă cu doar câteva luni, știrista făcea anunțul mult așteptat de telespectatori, faptul că o să revină pe micile ecrane. Tot atunci, spunea ce schimbări a decis să facă și unde va putea fi văzută.

„Fiecare pas pe care l-am făcut în cariera mea s-a transformat într-o reinventare, nu doar în capacitatea de a lucra perfect într-o nouă echipa. Pentru că în fiecare stație tv am lăsat o amprenta de neuitat a personalității mele. Iar asta se întâmplă atunci când dăruiești, când ai pasiune, idei, forță, imaginație.
Iată că după doar 8 luni de când sunt jurnalist pe toate planurile comunicării, dar mai puțin pe micul ecran, am fost încântată de planurile realiste și profesioniste ale celor care conduc acum Prima Tv. Practic, va fi un reviriment al postului pe care îl merită și o revenire la succesul din anul 1997, atunci când s-a lansat. E adevărat, nu am rămas indiferentă nici la dorința publicului de a mă revedea la tv, exprimată în tot acest răstimp, fără încetare. Va mulțumesc pentru toate mesajele minunate! Cu dragoste, a voastră, Andreea',
a transmis știrista la vremea respectivă pe rețelele de socializare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter