Ana Muntean, femeia surprinsă în camera de hotel cu Ciprian Marica, vorbește despre relația cu fotbalistul: „Nu am niciun fel de regret”

Publicat pe

Ana Muntean, femeia care a fost surprinsă într-o cameră de hotel cu Ciprian Marica, anul trecut, vorbește despre relația cu fotbalistul, în premieră. Între timp, fotbalistul pare să aibă o viață fericită alături de iubita lui oficială și cei doi copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Căsătorită cu Florin Muntean, prieten bun cu Ciprian Marica, Ana Muntean a fost filmată în timpul unei întâlniri fierbinți care se consuma într-o cameră de hotel din Cluj-Napoca.

Filmarea cu fotbalistul a devenit, la un moment dat, virală și subiect de meme în toată România. Chiar și așa, Ana Muntean spune că nu are niciun regret legat de aventura de atunci.

Ana Muntean, despre relația cu Ciprian Marica. Cine a ajutat-o să treacă peste scandal

Prezentă în emisiunea Iuliei Chiorean, La sala, de pe canalul de youtube Thexclusive de la Kanal D, Ana Muntean a vorbit despre perioada în care a fost în mijlocul celui mai mare scandal din România.

„Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret', a declarat Ana Muntean, în cadrul emisiunii La Sală.

Totodată, explică ea, pe atunci, Anamaria Prodan a fost cea care a ajutat-o să depășească momentul.

„Am văzut un articol foarte frumos în care Anamaria Prodan a declarat despre mine faptul că sunt și eu mamă, am și eu dreptul la viață, am doi copii, că sunt o femeie care trebuie lăsată în pace. Nu am avut ocazia să îi mulțumesc pentru asta', a mai spus Ana Muntean.

Citește și: Ilinca Vandici a recunoscut că Ciprian Marica a înșelat-o în repetate rânduri

Citește și: A pus piciorul în prag! Cine i-a salvat relația lui Ciprian Marica, după scandalul amoros de la Cluj

Citește și: Victor Slav va prezenta Bravo, ai stil! Celebrities

Citește și: Connect-R și Shift au fost eliminați de la Asia Express

Ana Muntean spune că nu e persoană răzbunătoare

Deși a fost judecată de toată țara, după ce imaginile cu Ciprian Marica s-au viralizat, Ana Muntean spune că nu s-a gândit nicio clipă să se răzbune pe „gurile rele'

„Nu sunt o persoană răzbunătoare', precizează Ana Muntean în interviul dat. Ba chiar, explică ea, caracterizarea pe care și-o face, ca persoană, exclude răzbunarea: 'Ana Muntean e ambiție, determinare și progres'.

Ana Muntean mai spune că de-a lungul vieții a fost ajutată în proporții egale, în tot ceea ce a făcut, de inteligență și de frumusețe.

'Nu mă consider un om lipsit de inteligență, dar sunt sigură că aspectul meu este fizic este un plus în ceea ce privește lucrurile pe care vreau să le fac', a explicat Ana Muntean.

Cum s-a îndrăgostit Ciprian Marica de Ioana Marcu, mama copiilor săi

‘Nu își dorește să fie cunoscută, vrea să își trăiască viața departe de ochii curioșilor și a ziarelor pe cât posibil. (…) Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o femeie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri’, declara Ciprian Marica pentru VIVA!, într-una din extrem de rarele mărturisiri despre viața personală.

Vestea că Ciprian Marica a fost surprins alături de soția unui prieten a luat pe toată lumea prin surprindere, căci relația cu Ioana Marcu părea ideală, deși cei doi nu au avut niciodată în plan să se căsătorească.

‘Nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?’, a explicat Ciprian Marica.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter