Claudia Pătrășcanu, noi declarații despre divorțul de Gabi Bădălău: "Partajul nu mă interesează"

Publicat pe

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau nu s-a terminat nici acum. Vedeta de televiziune își dorește să încheie această situație cât mai repede și chiar este dispusă să renunțe la o sumă importantă de bani. Iată ce declarații a făcut aceasta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De câteva luni, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu încearcă să divorțeze. Aceștia ajung la tribunal, însă nu ajung la niciun rezultat, întrucât niciunul dintre ei nu vrea să lase de la el.

Astfel, cei doi au parte de o situația extrem de dificilă. Ei bine, se pare că artista este hotărâtă de data aceasta și vrea să se încheie procesul cât mai repede. Claudia chiar a declarat faptul că este decisă să renunțe la o parte din bani pentru finalizarea divorțului.

Citește și: Claudia Pătrășcanu are un nou iubit? Gabi Bădălău a dat-o de gol:’Probabil și-a refăcut viața sentimentală’

Citește și: Ce spune Claudia Pătrășcanu despre întâlnirea cu Gabi Bădălău, de la mall:„I-am lansat această propunere

Citește și: Florin Salam are probleme mari de sănătate:„Nu este bine deloc!

Citește și: Florin Salam nu a mers la pomana fostei soții:’Nici nu aveam nevoie să fie el!’

Claudia Pătrășcanu vrea să divorțeze de Gabi Bădălău

În cadrul unui interviu, Claudia Pătrășcanu a declarat faptul că nu o interesează partajul și că tot ce își dorește este să se finalizeze divorțul și să-și crească cei doi copii în liniște.

De asemenea, artista este decisă să renunțe la suma de 120.000 de euro, doar ca să i se acorde divorțul de Bădălău.

 „Partajul nu mă interesează. Am fost dispusă să renunț și la pensie, doar să se termine acest calvar, să mă lase liniștită să cresc acești doi copii. Eu percep viața ca și cum am rămas singură cu doi copii și trebuie să merg înainte. Mama ne-a crescut singură, fără tată, că a murit. Mama mă sprijină când merg la concerte, tot pentru ei, ca să le fac un viitor așa cum le trebuie.

Lor nu le lipsește absolut nimic, trăiesc la fel de bine ca și când eram căsătoriți, frigiderul e mereu plin. Îmi doresc ca bunul Dumnezeu să-l ducă pe drumul cel bun și mai consider că are nevoie de ajutor. Mie mi l-a cerut și am încercat acest lucru pentru copiii noștri. Îmi doresc doar liniște și pace pentru copiii noștri, sa rămânem părinți pentru copiii noștri, să mi se acorde un divorț deși nu se vrea, motivul îl știm noi. Avem o ședință cu ușile închise, următoarea înfățișare e în noiembrie. Termenele se dau greu, la distanță mare, e foarte greu, chiar nu-l înțeleg ce vrea', a declarat Claudia Pătrășcanu playtech.ro.

De asemenea, Claudia a mai adăugat faptul că următoarea înfățișare va avea loc în luna noiembrie.

„Avem o ședință cu ușile închise, umătoarea înfățișare e în noiembrie. Termenele se dau greu, la distanță mare, e foarte greu, chiar nu-l înțeleg ce vrea', a completat aceasta.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter