Adela Popescu și Radu Vâlcan, primele imagini cu bebelușul: "La al treilea nu mai investești"

Publicat pe

Adela Popescu a publicat recent imagini emoționante cu bebelușul ei și al lui Radu Vâlcan pe contul personal de socializare, cei doi apărând pentru prima oară împreună doar ei doi. Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară cu trei luni în urmă și, într-o postare recentă, mărturisește care sunt avantajele de a avea frați mai mari…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu, imagini cu bebelușul. În urmă cu trei luni, Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară. Radu Vâlcan este din nou tată de băiat. Cei doi actori mai au doi băieți împreună: Alexandru, în vârstă de 5 ani, și Andrei, în vârstă de 2 ani, micuțul urmând să primească un nume cu aceeași inițială – Adrian. Deși nu este foarte „darnică” în privința imaginilor cu cel mic, Adela Popescu le-a arătat totuși fanilor câteva imagini cu cel mai nou membru al familiei.

Adela Popescu, primele imagini cu bebelușul în social media

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit, cu trei luni în urmă, din nou părinți de băiat, iar micuțul Adrian a fost bine primit de frățiorii lui mai mari. Chiar dacă vedeta obișnuiește să posteze fotografii cu Alex și Andrei, până recent fanii ei nu au reușit să îl vadă în totalitate pe cel mai nou membru al familiei. Ocazia s-a ivit în momentul în care Adela a postat un InstaStory în care bebelușul apare alături de tatăl său.

„Un bebeluș și tatăl lui' a scris actrița în descrierea imaginii, în care Radu și Adrian au un moment tată-fiu. Micuțul, aflat în pătuț, stă lângă tatăl său, care lucrează la laptop. Recent, actrița a postat și o fotografie în care mama ei apare împreună cu cel mai nou membru al familiei în brațe, cu ocazia zilei acesteia de naștere.

Citește și: Alexia Eram vrea un copil cu Mario Fresh: „Ne apucăm de treabă în viitorul apropiat'

Citește și: Victor Slav va prezenta Bravo, ai stil! Celebrities

Citește și: Connect-R și Shift au fost eliminați de la Asia Express

Citește și: Victor Rebengiuc, confesiuni emoționante la 88 de ani

Și cum viața cu trei copii nu e simplă, Adela Popescu a avut inspirația de a opri din hăinuțele fraților mai mari ale lui Adrian, pe care acum le-a reciclat. Actrița a postat o fotografie în care micuțul apare îmbrăcat într-un costumaș vizibil folosit, în dreptul căreia a adăugat cu mult umor: „La al treilea nu mai investești”. Dar aceasta este o practică obișnuită printre mămici, doar și Kate Middleton, soția Prințului William, și ea mamă a trei copii, obișnuiește să refolească hainele, cei mici moștenindu-le de lafrații mai mari.

Cum se descurcă Adela cu trei copii

Adela Popescu a revenit la cârma emisiunii ‘Vorbește Lumea, după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Prezentatoarea tv s-a întors pe micile ecrane la doar câteva săptămâni după ce a născut, însă mulți s-au întrebat cum reușește să se împartă între un job full time și viața de mămică.

„M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat.

La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine’, a spus Adela Popescu pe pagina personală de Instagram.

Din fericire, cei doi părinți au acum parte și de un ajutor neprețuit în creșterea copiilor. În urmă cu câteva luni, vedeta tv mărturisea că ea și soțul său, Radu Vâlcan, au apelat la serviciile unei bone din Filipine. În prezent, femeia locuiește alături de ei și are grijă de bebeluș atunci când Adela Popescu nu este acasă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter