Victor Rebengiuc, confesiuni emoționante la 88 de ani: "Am început să mă gândesc la moarte!"

Publicat pe

Victor Rebengiuc a împlinit recent 88 de ani și este prezent pe scena teatrului, în piesa „Regele moare' de Eugen Ionesco, unde interpretează rolul regelui Berenger. Victor Rebengiuc a făcut o serie de confesiuni emoționante, primite cu lacrimi în ochi de cei care îl iubesc. Actorul spune că a început să se gândească la moarte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Rebengiuc susține că până la vârsta de 80 de ani nu s-a gândit niciodată atât de departe, pentru că nu considera important acest aspect. El declară că trăia, muncea și se bucura de tot ceea ce făcea în fiecare zi, însă după 80 de ani lucrurile s-au schimbat.

Victor Rebengiuc, confesiuni emoționante la 88 de ani: "Am început să mă gândesc la moarte!"Victor Rebengiuc, confesiuni emoționante la 88 de ani: "Am început să mă gândesc la moarte!"

„Regele Berenger, m-am întâlnit cu el într-un moment foarte interesant al vieții mele. Am trecut un hop. Am împlinit 80 de ani și acum sunt încă de mult intrat în acest hop, dar împlinind 80 de ani am început să mă gândesc la sfârșit. Nu mă gândisem până atunci deloc.

Mi s-a părut că nu aveam de ce să mă gândesc, mă simțeam bine, munceam, trăiam, mă bucuram, mă întristam, dar după 80 de ani am început să mă gândesc la sfârșit, la moarte, și încetul cu încetul mi-am dat seama că n-am de ce să mă tem.

Moartea este sfârșitul vieții și viața trebuie să aibă un sfârșit. Rolul acesta a venit exact în momentul în care începusem să mă lămuresc că nu trebuie să ne fie frică, trebuie să ne gândim foarte bine la viața pe care o mai avem de trăit, să o trăim și să plecăm dincolo cu fruntea sus, fericiți că am avut ocazia să trăim și să facem tot ce am putut face mai bun din noi', a declarat Victor Rebengiuc, potrivit Click!.

Citește și: Andi Moisescu, despre căsnicia cu Olivia Steer:„Atunci când e dragoste reală și puternică…’

Citește și: Nicoleta Voicu nu a crezut în COVID-19 până s-a infectat:„Am văzut moartea cu ochii’

Citește și: Liliana Ștefan, primele declarații după despărțirea de Dan Bittman

Victor Rebengiuc: „Am avut două operații pe coloană'

Problemele de sănătate s-au acutizat însă în ultimii ani pentru Victor Rebengiuc, când maestrul a suferit două intervenții chirurgicale la nivelul coloanei vertebrale. A rămas cu dureri, care uneori sunt insuportabile și îl fac să se deplaseze greu.

„În 2019, am avut eu probleme grave de sănătate cu coloana, am două operații pe coloană, și m-am refăcut foarte greu. Încă nu m-am refăcut de tot, dar nu se mai poate pentru că coloana mea e prea mult modificată. Am probleme, dureri mari, siguranță nu prea există în echilibru, merg greu, dar asta e… mi-am spus că aș putea să reiau rolul acesta, să jucăm spectacolul și îl joc.

Pentru că, în fond, vorbesc despre un om care este la sfârșitul vieții, care are toate belelele care vin odată cu sfârșitul vieții, boli și alte lucruri. Sunt foarte optimist și aștept sfârșitul, aștept ultima cortină, o să vină.

Ce nu îmi place e că mă cam doare și n-aș fi vrut să vină cu durere, mi-ar fi plăcut să fie fără durere, să fie în liniște așa, te culci și nu te mai scoli, dar ne mai sculăm de câteva ori și gata', a adăugat Victor Rebengiuc.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter