În ce relații a rămas Sorana Darclee cu fostul soț, după ce a înșelat-o: „Nu este ceva prin care treci lejer”

Publicat pe

Sorana Darclee a dezvăluit în ce relații a rămas cu fostul ei soț, după ce a înșelat-o. Cu toate că bărbatul a călcat strâmb în căsnicie și a făcut-o să sufere enorm, cântăreața nu are de gând să-l vorbească de rău. În prezent, după divorțul de fostul partener, fosta membră a trupei A.S.I.A are un nou iubit și chiar se vede îmbrăcând iar rochia de mireasă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sorana Darclee a trăit o adevărată dramă atunci când fostul soț a înșelat-o, în urmă cu câțiva ani. Mulți s-au întrebat în ce relații au rămas cei doi, după ce bărbatul a trădat-o. În ciuda episodului dureros, fosta membră a trupei A.S.I.A nu vrea să-și vorbească fostul partener de rău, din respect pentru cei cinci ani petrecuți împreună, chiar dacă s-au finalizat cu un divorț.

În ce relații a rămas Sorana Darclee cu fostul soț, după ce a înșelat-o: „Nu este ceva prin care treci lejer'În ce relații a rămas Sorana Darclee cu fostul soț, după ce a înșelat-o: „Nu este ceva prin care treci lejer'

Sorana Darclee e una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Fosta componentă a trupei A.S.I.A este mereu veselă și îi molipsește pe toți cu zâmbetul ei. În ciuda aparențelor, din păcate, cântăreața nu a fost ocolită de necazuri. Vedeta a trecut printr-un divorț dureros, după ce fostul soț a înșelat-o. I-a fost greu să o ia de la capăt, dar, din fericire, Soarele a răsărit ulterior și pe strada ei.

Citește și: Ce relație este între Sorana Darclee și Burlacul Andi Constantin:”Te fac un portret?”

Citește și: A avut inima frântă, dar nu s-a temut să iubească din nou. Sorana Darclee își dorește copii:'Nu îmi este frică'

Citește și: Ionuț Cercel, prima declarație după moartea lui Petrică Cercel:„Tatăl meu a simțit că…'

Citește și: Maria Ilioiu de la Insula Iubirii, în stare gravă la spital cu COVID-19, după ce s-a vaccinat:„Nu mai pot de dureri!'

În ce relații a rămas Sorana Darclee cu fostul soț, după ce a înșelat-o

Vedeta își aduce și acum aminte cu tristețe de episodul marcant din viața ei. A declarat că divorțul e o cumpănă grea în viața fiecăruia și că i-a fost greu să treacă peste. Asta, dar și alte motive au făcut-o să sufere la un moment dat de depresie, iar pentru a-și reveni, a apelat la ajutorul specialiștilor.

„Divorțul este o cumpănă în viața oricui. Nu este ceva prin care treci lejer. (…) Măritată fix 2 ani am fost. În ziua în care ne-am căsătorit, doi ani mai târziu, semnam actele de divorț. M-a amuzat și atunci. Așa e viața.

Nu divorțul a fost motivul depresiei mele, dar a contat, a fost un pumn în ochi, să zic așa. În momentul în care te căsătorești și începi să creezi această familie, divorțul vine ca o formă de smucitură, care te aruncă dintr-un cămin într-o junglă. Nu prea știi ce se întâmplă cu tine', a spus Sora Darclee la emisiunea La Măruță, de pe Pro TV.

Întrebată cum se înțelege acum cu fostul soț, Sorana Darclee a dezvăluit că nu-și mai vorbesc deloc. În plus, ea a spus că bărbatul nu a rămas cu persoana cu are a înșelat-o. Deși a trădat-o, ea a promis că nu-l va vorbi niciodată de rău.

„Nu mai vorbim (n.r. ea și fostul soț), fiecare are viața lui. Nu a rămas cu persoana cu care m-a înșelat și asta nici nu contează. N-am să-l vorbesc de rău. Cinci ani am fost împreună. Mi se pare deplasat să vorbești urât despre cineva cu care ai avut o relație, pentru că s-a terminat relația urât', a mai transmis artista.

Artista are un nou iubit și se vede din nou mireasă

După o vreme de la divorțul dureros, Sorana Darclee și-a găsit din nou liniștea în brațele lui Cosmin Dragoteanu. Cei doi formează un cuplu de patru ani, iar vedetei îi surâde ideea de a se mărita din nou. A precizat însă că nu se grăbește să ajungă la altar.

„Da, mă gândesc la măritiș, de ce nu? Dar nu acum. Suntem de aproape 4 ani împreună. Suntem extraordinar de bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Nici măcar în cele mai frumoase vise nu am putut să mă gândesc la un om așa cum este el. E perfect', a spus vedeta despre actualul partener.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter