Ionuț Cercel, prima declarație după moartea lui Petrică Cercel: "Tatăl meu a simțit că..."

Publicat pe

În data de 16 septembrie, Petrică Cercel a murit din cauza infecției cu noul coronavirus. Vestea a picat ca un trăsnet atât pentru familia manelistului, cât și pentru fani. La aproape o lună de la moartea cântărețului, Ionuț Cercel, fiul acestuia, face primele declarații despre pierderea suferită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Familia artistului a sperat până în ultima clipă că Petrică Cercel se va face bine și va reveni acasă. Din păcate, bărbatul s-a stins din viață la spital, la doar câteva zile după ce a fost internat.

Niciun membru al familiei nu a dat nicio declarație până la momentul actual. Însă, în urmă cu doar o zi, Ionuț Cercel a decis să scrie un mesaj pe pagina sa de socializare.

Citește și: Ce avere a avut Petrică Cercel și cine sunt moștenitorii

Citește și: De ce se va purta alb la înmormântarea lui Petrică Cercel:„A fost un exemplu’

Citește și: Viorica de la Clejani, internată cu COVID-19! Cum se simte:„Ne-am speriat’

Citește și: Câți bani face Jean de la Craiova din imobiliare:„Nu sunt la un nivel înalt, dar…’

Ionuț Cercel, prima declarație după moartea lui Petrică Cercel

Ionuț Cercel a făcut primele declarații după moartea tatălui său. Pe pagina sa de Facebook, tânărul a postat o piesă compusă chiar de Petrică Cercel, pe care a decis să o lanseze abia acum. În melodie respectivă chiar se face referire la trecerea în neființă, iar videoclipul este unul deosebit.

De asemenea, manelistul a mai scris și un mesaj cutremurător și susține că tatăl său a scris această piesă a presimțit că o să moară și de aceea a transmis acele gânduri în piesă.

'Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!', a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

Petrică Cercel a murit

Petrică Cercel a murit în data de 16 septembrie, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Din păcate, ,manelistul se confrunta deja și cu alte probleme de sănătate.

În ultimele ore din viața sa, era conectat la aparate, iar starea lui de sănătate se agravase destul de tare. A fost îngropat la cimitirul Ghencea din Capitală.

,,Nu mi-aș fi dorit niciodată să scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pământ, dar din păcate soarta a fost atât de crudă cu el si l-a luat de lângă noi!! Țin sa precizez că toți cei care vor fi prezenți la priveghiul Lui Petrică Cercel avem rugămintea de a avea cămașă albă sau tricou alb, Vă mulțumim pentru înțelegere Dumnezeu să-l odihnească în pace!’, a fost anunțul lui Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter