Petrică Cercel și-a presimțit moartea. Ce mesaj a transmis în ultima melodie: „Nu-mi lua Doamne zilele...”

Publicat pe

Ce melodie a scris Petrică Cercel înainte își dea ultima suflare. Manelistul a murit de COVID-19, în urmă cu o lună, șocând atât familia, cât și fanii. Nimeni nu a crezut că va veni acest moment trist atât de repede, mai puțin…artistul. El a compus, înainte să își ia adio de la lumea asta o melodie ale cărei versuri lasă de înțeles că era conștient că vine finalul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Cercel și-a presimțit moartea. Ce melodie a scris înainte își dea ultima suflare. Cântărețul de manele a decedat în luna septembrie de COVID-19 și abia acum unul dintre fiii lui, Ionuț, a anunțat pe Facebook că tatăl lui compusese o melodie pe care nu a apucat să o lanseze.

Petrică Cercel și-a presimțit moartea. Ce mesaj transmite artistul în ultima melodie pe care a scris-o

Cu toate că majoritatea muzicii lui Petrică Cercel este veselă, în această ultimă melodie Petrică Cercel cântă despre moarte, mai bine zis de propria lui moarte. Videoclipul e compus din imagini cu el, alături de familia, dar și de la mormântul înconjurat de zeci de coroane de flori.

„Nu îmi lua Doamne zilele, e prea devreme ca să mor. Că îi distrug pe copiii mei și îi las fără puterea lor. Și dacă viața mea Doamne o vrei, Facă-se voia Ta, eu am să plec, dar ei vor plânge, vor plânge mult în urma mea', sunt doar câteva dintre versurile melodiei lansată astăzi de familia lui Petrică Cercel.

Citește și: Dan Bursuc, Sorinel Copilul de Aur și Marinică Nămol, sfâșiați de pierderea lui Petrică Cercel!

Citește și: Ce avere a avut Petrică Cercel și cine sunt moștenitorii

Citește și: Maria Ilioiu de la Insula Iubirii, în stare gravă la spital cu COVID-19, după ce s-a vaccinat

Citește și: Ce pedeapsă a primit criminala din Suceava, care și-a omorât trei dintre copiii nou-născuţi

Nimeni nu s-a așteptat să moară

Familia lui Petrică Cercel era convinsă că artistul își va reveni și toată lumea se ruga pentru ca el să iasă mai repede din spital.

Internat pe picioarele lui, după cum spune fiul lui, din cauza infectării cu COVID-19, starea de sănătate a lui Petrică Cercel s-a deteriorat rapid și a ajuns la ATI.

Artistul refuzase inițial îngrijirile medicilor. Deși rudele erau optimiste privind recuperarea lui, din păcate, nu a mai putut fi salvat.

Vestea morții i-a șocat pe colegii de breală

Vestea morții lui Petrică Cercel a venit ca un șoc pentru toți maneliștii, colegii de breaslă ai acestuia. Sorinel Puștiu, Adi de la Vâlcea, Costel Biju, Tzancă Uraganu și mulți alții sunt cu toții devastați de decesul acestuia.

‘Dumnezeu să îl ierte, nu am cuvinte. Condoleanțe familiei. S-a terminat pământul, s-a terminat globul, s-a terminat tot, muzică, tot’ / Dumnezeu să te ierte, Petrică, cea mai curată inimă, nu am cuvinte’, a scris Kristyana, fina lui Costel Biju, pe Facebook.

‘Of, Dumnezeule mare! Frățiorul meu cu care am copilărit, am râs, am cântat, am plâns, ne-am depănat secrete și amintiri. Cel mai bun tată și familist convins. 100% fabrică de hit-uri. Dumnezeu să te aibă în pază’, a scris Mihaita Manu de la Gipsy Casual pe Facebook.

Colegul său de breaslă și bunul lui prieten, Costel Biju, a postat un mesaj de-a dreptul emoționant pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce Petrică Cercel a încetat din viață.

‘Dumnezeu să-l ierte pe prietenul și colegul nostru, Petrică Cercel! Condoleanțe familiei îndurerate’, a scris Costel Biju pe Facebook.

‘Prietenul meu, fratele meu…un om extraordinar. E un om foarte important pentru noi, pentru cei care îl cunoaștem și îl iubim. Speram până în ultimul moment că se va face bine și va merge la el acasă’, a spus și Sorinel Puștiu la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter