Maria Ilioiu de la Insula Iubirii, în stare gravă la spital cu COVID-19, după ce s-a vaccinat: „Nu mai pot de dureri!”

Publicat pe

Maria Ilioiu de la Insula Iubirii a ajuns în stare gravă la spital cu COVID-19, după ce s-a vaccinat. Fosta ispită a emisiunii de pe Antena 1 li s-a confesat fanilor, spunând că are niște simptome foarte grave. Durerile insuportabile au făcut-o pe roșcată să apeleze la ajutorul medicilor și îi roagă pe admiratori să-i țină pumnii ca să scape!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Ilioiu de la Insula Iubirii a ajuns în stare gravă la spital cu COVID-19. Fosta ispită s-a îmbolvănit, deși a făcut vaccinul, susține ea. Focoasa roșcată se află în aceste momente pe mâinile medicilor. A apelat la ajutor specializat, confruntându-se cu dureri chinuitoare.

Maria Ilioiu trece prin momente grele. Fosta ispită de la Insula Iubirii are COVID-19, deși s-a vaccinat. Din păcate, afirmațiile ei denotă că nu a făcut doar o formă ușoară a bolii, ci una gravă, descriind simptomele ca fiind „foarte grave'. Drept dovadă, ea s-a și fotografiat în unitatea medicală.

Citește și: Cine este Maria Ilioiu de la Splash, vedete la apă.A fost ispită la „Insula Iubirii

Citește și: Cum arată Maria Ilioiu, la jumătate de an de când a fost desfigurată după un tratament cosmetic.Fosta ispită și-a schimbat look-ul

Citește și: Îl mai ții minte pe Cristian Șofron, Mihu din „Toate pânzele sus!'?Cum arată la 63 de ani și cu ce se ocupă

Citește și: Cu ce se ocupă fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf în Germania.Cei doi au împreună un băiat de 20 de ani

Maria Ilioiu de la Insula Iubirii, în stare gravă la spital cu COVID-19, după ce s-a vaccinat

În urmă cu câteva ore, Maria Ilioiu le-a dat fanilor ei motive de îngrijorare. Fosta ispită de la Insula Iubirii și-a filmat brațul, într-un Boomerang pe Instagram, în care se putea vedea că poartă branulă. În dreptul imaginii, vedeta a oferit și câteva explicații, spunând că a venit la spital din cauza durerilor cumplite, după ce a făcut COVID-19.

Maria Ilioiu de la Insula Iubirii le-a declarat fanilor că a făcut COVID-19, cu toate că s-a vaccinat și că are niște simptome foarte grave. Starea ei de sănătate nu e deloc una bună, astfel că i-a rugat pe cei dragi să îi țină pumnii ca să scape mai repede de această boală. A descris această perioadă ca fiind una „groaznică' și speră să se însănătoșească curând.

„Cu tot cu vaccin astăzi am făcut COVID. Am niște simptome foarte grave. Mi-a fost prea rău să nu vin la spital. Tineți-mi pumnii ca să scap că nu mai pot de dureri. E groaznic', a scris Maria Ilioiu pe Instagram, în dreptul imaginii din spital.

Și Monica Anghel a făcut COVID-19, deși era vaccinată

Pe la finalul lunii septembrie, Monica Anghel le dădea fanilor ei o veste cutremurătoare. Celebra cântăreață le dezvăluia atunci internauților că a făcut COVID-19. La fel ca în cazul Mariei Ilioiu, și ea fusese vaccinată. Din fericire, la ea a fost vorba despre o formă mai ușoară, însă chiar și așa, primele zile i-au dat mari bătăi de cap.

„Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am făcut covid. Aveți grijă de voi', a scris atunci Monica Anghel pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter