Cu ce se ocupă fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf în Germania. Cei doi au împreună un băiat de 20 de ani

Publicat pe

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf în Germania. Deși foarte multă lume îl cunoaște pe Reghe, puțini sunt cei care știu că el a mai fost căsătorit o dată, pe vremea când activa ca fotbalist la Cottbus, o localitate din Germania. Acesta s-a îndrăgostit iremediabil de frumoasa Mariana Pfeiffer, alături de care are și un băiat în vârstă de 20 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer au fost căsătoriți timp de 13 ani și s-au cunoscut în Târgoviște, la barul în care femeia lucra. Aceștia s-au îndrăgostit imediat, chiar dacă Mariana era cu 10 ani mai mare decât celebrul antrenor de fotbal. Cei doi au împreună și un fiu în vârstă de 20 de ani, care locuiește în prezent în Germania, alături de mama sa. Reghe și Mariana și-au spus adio în 2008, atunci când femeia a și părăsit țara.

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf în Germania. Cei doi au împreună un băiat de 20 de aniCu ce se ocupă fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf în Germania. Cei doi au împreună un băiat de 20 de ani

Mariana și-a deschis propria afacere și nu a așteptat ajutorul lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi au avut parte și de momente nefericite după ce căsnicia s-a încheiat. Celebrul antrenor nu ar fi vrut să îi ofere pensie alimentară fiului său decât 300 de euro.

Citește și: Anamaria Prodan, despre iubita lui Laurențiu Reghecampf:„N-am vorbit cu ea o secundă, în viața asta'

Citește și: Anamaria Prodan, primele declarații după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț:„Niciodată nu am știut care e adevărul'

Citește și: Cu cine a plecat Andreea Bălan în vacanță, după despărțirea de Tiberiu Argint.A făcut imaginile publice

Citește și: Ceartă între Zarug și Adriana Trandafir, la Asia Express:„Asta e răzbunare pe față'

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf în Germania

Mariana nu a vrut să depindă de banii fostului soț, așa că de mai bine de șase ani și-a deschis un salon de înfrumusețare în Cottbus. Afacerea femeii merge foarte bine și a primit doar cuvinte de laudă din partea clientelor. Ba mai mult, acesta a mers doar pe profit de când a fost deschis.

Aceasta nu doar că și-a deschis o afacere, ci s-a și recăsătorit. La scurt timp după ce ea și Laurențiu Reghecampf au divorțat, acesta s-a afișat cu frumoasa Anamaria Prodan. Atunci, fosta soție a lui Reghe a suspectat că antrenorul ar fi început relația cu impresara încă de pe vremea când era căsătorit. El a negat mereu aceste afirmații și a susținut că a cunoscut-o pe sexy-impresară când deja era divorțat.

Scandal din cauza pensiei alimentare

După ce au divorțat în 2008, Laurențiu Reghecampf a fost nevoit să plătească pensie alimentară pentru băiatul său. Astfel, acesta îi oferea fiului 300 de euro lunar. Mariana nu a fost de acord cu această sumă și a cerut majorarea ei. Deși Reghe ar fi vrut să păstreze totul doar în familie, fosta lui soție a mers direct în instanță pentru a i se acorda venitul de care avea nevoie.

Instanța a luat imediat o hotărâre, iar antrenorul de fotbal a fost nevoit să achite o pensie alimentară în valoare de 900 de euro lunar. El nu era obligat să ofere banii cash, ci îi putea trimite fiului sub formă de haine, rechizite sau alimente.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter