Anamaria Prodan, primele declarații după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț: „Niciodată nu am știut care e adevărul”

Publicat pe

Anamaria Prodan a făcut primele declarații după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț. Sexy-impresara a povestit că a aflat de vestea neașteptată de la un prieten apropiat, care a citit informația dintr-un ziar. Vedeta susține că, de fapt, nu a știut niciodată care este adevărul și că întreaga familie a bulversată. Iată ce are de gând să facă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a decis să vorbească în public, după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț. Celebra impresară a făcut o serie de declarații controversate referitoare la ce se întâmplă între ea și antrenorul Universității Craiova în momentul de față. A susținut că, de fapt, nu a știut niciodată care e adevărul, iar din acest motiv familia e „puțin bulversată'.

Anamaria Prodan, primele declarații după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț: „Niciodată nu am știut care e adevărul'Anamaria Prodan, primele declarații după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț: „Niciodată nu am știut care e adevărul'

După ce a negat în repetate rânduri zvonurile despre divorț, Anamaria Prodan a decis să vorbească despre acest subiect. Vedeta a făcut mai multe declarații inedite, la scurt timp după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț. De această dată, sexy-impresara a susținut că nimeni nu știe care e, de fapt, adevărul și care e minciuna.

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț:„Nimic nu ne face…'

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț:„Dacă aș renunța la meseria mea, aș trăi încă 20 de vieți'

Citește și: Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit.Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Cabral a publicat prima imagine cu fiul său:„Uitasem cât sunt de mici…'

Anamaria Prodan, primele declarații după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

Conform spuselor impresarei, ea și restul familiei au aflat de declarația lui Laurențiu Reghecampf dintr-un ziar. Informația le-ar fi fost citită de către un prieten drag, imediat după ce apăruse în spațiul public. Anamaria Prodan a spus că nu știe care e adevărul și că, de fapt, nu a știut niciodată. Vedeta are de gând să descurce situația „încet-încet' pentru ca familia ei să nu mai fie bulversată.

„Am văzut și noi aseară declarația din ziar a soțului. Ne-a citiit-o un prieten drag în direct așa, fiindcă atunci apăruse, de câteva secunde. Sinceră să fiu niciodată nu am știut care este adevărul, nici în momentul de față. Nu știm adevărul.

Toată familia este puțin bulversată pentru că nimeni nu știe care este adevărul, care este minciuna, dar o să le descurc încet încet. Încă mai am niște oameni foarte adevărați care țin la mine și știu în 17 ani cam cât am luptat', a declarat Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit spynews.ro.

„Niciodată nu am să vorbesc urât despre tatăl copilului meu'

În continuare, Anamaria Prodan a spus că Laurențiu Reghecampf este tatăl copilului ei și că nu are cum să vorbească urât despre el. A spus că dacă ar face asta, e ca și cum ar vorbi urât despre ea și copii. Printre altele, diva a susținut că există posibilitatea ca de-a lungul vieții să fi făcut niște „greșeli'.

Deși a recunoscut că i-a luat apărarea soțului ei, cu toate nu a știut niciodată dacă e sau nu adevărat că Laurențiu Reghecampf vrea să divorțeze sau dacă are sau nu relații cu alte femei, vedeta a mărturisit că nu va vorbi urât de el, notează spynews.ro. Totodată, Anamaria Prodan a transmis că e posibil ca de-a lungul vieții să fi făcut și ea greșeli, dar nu a fost foarte atentă.

„El este tatăl copilului meu, niciodată nu am să vorbesc urât de tatăl copilului meu, e ca și cum aș vorbi urât de mine și de copiii mei. Poate de-a lungul vieții am făcut niște greșeli, nu am fost foarte atentă', a adăugat vedeta.

În același timp, Anamaria Prodan a menționat că fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf e cel mai afectat în această perooadă, pentru că nu prea își vede tatăl.

„El suferă cel mai tare pentru că nu prea își vede tatăl, nu prea poate să dea de el', a mai spus sexy-impresara.

Laurențiu Reghecampf ar avea o nouă iubită

După speculațiile apărute în ultima perioadă în presă, Laurențiu Reghecampf a confirmat că a depus actele de divorț. Antrenorul a dat astfel de înțeles că relația dintre el și Anamaria Prodan a ajuns la capăt, după 15 ani de relație. A ținut însă să precizeze că el nu e o fire conflictuală și că nu poartă niciun „război’ cu nimeni. Antrenorul ar avea acum o nouă iubită, notează cancan.ro.

„Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional‘, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru cancan.ro.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter