Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Publicat pe

Florin Salam și Roxana Dobre au făcut cununia civilă. Doar apropiații și familia au știut că cei doi vor urma să se căsătorească. Însă, pe contul de socializare al vedetei au apărut primele imagini din ziua cea mare. Iată cum au decis să se îmbrace aceștia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva săptămâni, Roxana Dobre făcea primele declarații despre nuntă. Partenera manelistului susținea că nu-și dorește ca această cununie să aibă loc în România. Însă, aceștia au fost nevoiți să o amâne din cauza pandemiei de coronavirus, dar și din cauza faptului că Florin Salam s-a confruntat cu diferite probleme de sănătate.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilăFlorin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

'Acest eveniment, că tot s-a zvonit că va fi în Dubai, în Costa Rica, America… ne dorim într-adevăr să nu fie în România, ne dorim să avem câteva cupluri importante și sufletului nostru lângă noi, va fi ceva foarte mic, o petrecere foarte mică cu câteva cupluri lângă noi și așa cochetă cum ne place mie și soțului meu.

Avem două perechi de nași. Ne gândisem să facem anul trecut acest eveniment, dar din păcate nici situația în care ne aflăm cu toții nu ne-a permis și, pe lânga asta, cea mai mare supărare a fost pierderea fratelui soțului meu și îți dai seama că nu ne-am gândit la așa ceva', declara Roxana Dobre pentru Antena Stars.

Citește și: Florin Salam are probleme mari de sănătate:„Nu este bine deloc!’

Citește și: Florin Salam nu a mers la pomana fostei soții:'Nici nu aveam nevoie să fie el!'

Citește și: George Burcea vrea să se însoare cu Viviana Sposub:„O voi cere pe Viviana de soție’

Citește și: Marisa Paloma s-a vaccinat anti-COVID în timpul sarcinii:„Îmi pare rău…’

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit

Ei bine, discreți din fire, Roxana Dobre și Florin Salam au decis să se căsătorească. Cei doi îndrăgostiți s-au prezentat în fața ofițerului de stare civilă, alături de oamenii apropiați, și au spus cel mai sincer DA din viața lor.

Pe contul de socializare al vedetei a apărut prima imagine de la cununia civilă. Roxana Dobre a ales să se îmbrace într-o rochie albă, fără umeri, dar cu un decolteu generos, accesorizată cu un colier impresionant. În schimb, Florin Salam a decis să poarte o ținută all black, accesorizată cu o pereche de ochelari de soare.

În imagine se poate observa că aceștia sunt cu zâmbetul pe buze și se bucură de cel mai frumos moment din viața lor. Aparatul i-a surprins chiar în momentul în care manelistul era pregătit să semneze actele.

Fanii au reacționat imediat și au lăsat zeci de comentarii pentru miri.

sursă foto- Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter