Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț: „Dacă aș renunța la meseria mea, aș trăi încă 20 de vieți”

Publicat pe

Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț. În ultimele luni, celebra impresară și soțul ei au fost în atenția presei. În trecut, acesta a dezvăluit că va pune punct relației pe care o are cu Anamaria Prodan, însă aceasta a negat vehement toate mărturiile soțului. Acum, Reghe a dezvăluit public că a depus actele pentru divorț, iar tot ce urmează este ca averea lor să fie împărțită corect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara și Reghe au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste, care a durat timp de 15 ani. Deși ultimele luni au fost pline de speculații referitoare la un posibil divorț între cei doi, antrenorul a clarificat întreaga situație și a dezvăluit că a depus deja toate actele pentru a pune punct căsniciei.

Anamaria Prodan a fost cea care a negat vehement de fiecare dată aceste speculații. Se pare că impresara ar fi luptat în continuare pentru fericirea familiei, însă Laurențiu Reghecampf este hotărât să pună punct relației.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, după 15 ani de relație cu Anamaria Prodan:„Dumnezeu va decide drumul fiecăruia'

Citește și: Laurențiu Reghecampf va deveni tată.Când naște iubita lui și ce sex are bebelușul

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț:„Nimic nu ne face…'

Citește și: Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:„E vorba despre copiii mei'

Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț

Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț. Acum totul este clar pentru căsnicia lor. Antrenorul Universității Craiova a depus actele de divorț, iar în scurt timp cei doi for fi nevoiți să își împartă averea. Anamaria Prodan a dezvăluit în urmă cu mai mult timp care la ce sumă se ridică averea pe care o au cei doi. Se pare că impresara și copiii ei ar putea trăi liniștiți încă 20 de vieți de acum încolo.

'Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane', a explicat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Ce se va întâmpla cu vila din Dubai

Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț. Se pare că cei doi soți au multe lucruri de calculat odată cu această despărțire. Pe lângă sutele de accesorii, mașini și obiecte de lux, aceștia au împreună și o casă la Dubai.

Impresara susține în continuare că Laurențiu Reghecampf va trece peste această etapă și lucrurile vor reveni la normal. Ea are încredere în soțul și familia ei și nu vrea să accepte o posibilă despărțire.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter