Laurențiu Reghecampf va deveni tată. Când naște iubita lui și ce sex are bebelușul

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf va deveni tată. Actualul antrenor al Universității Craiova a mărturisit că a depus actele prin care a demarat divorțul de Anamaria Prodan. Mai mult decât atât, el și iubita lui, vor deveni în curând părinți, iar acum par să aibă drumul deschis spre fericirea pe care, probabil, o așteptau de foarte mult timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf va deveni tată. Relația dintre Laurențiu Reghecampf și iubita a trecut deja la următorul nivel. Cei doi locuiesc deja împreună și sunt gata să își înceapă viața de la zero.

Laurențiu Reghecampf va deveni tată. El și iubita lui se vor căsători

Mai mult decât atât, vestea că ar urma să devină părinți în șase luni i-a făcut să devină și mai apropiați, susțin unele surse, citate de CANCAN. Reghecampf mai are doi băieți, pe Luca și Laurențiu Jr. De altfel, potrivit acelorași surse, Reghe și iubita lui au aflat deja sexul bebelușului și vor deveni părinții unei fetițe.

Mai mult decât atât, sursele amintite mai sus mai susțin și faptul că cei doi sunt deciși să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Pentru asta au deja și nași. Patronul Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, unul dintre cei mai bogați oameni din fotbalul românesc.

Citește și: Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:„E vorba despre copiii mei’

Citește și: Ce avere ar avea de împărțit Anamaria Prodan și Reghe în cazul unui divorț:'Nu iert trădarea și urăsc trădătorii'

Citește și: De ce nu are Cosmina Păsărin iubit:„Am simțit atracție puternică, dar…’

Citește și: Ilie Năstase vinde apartamentul din Mamaia!Ce sumă cere fostul jucător de tenis

Antrenorul a anunțat divorțul de Anamaria Prodan

După trei luni de incertitudini, Laurențiu Reghecampf pare să fi luat o hotărâre în ceea ce privește căsnicia cu Anamaria Prodan.

'Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!', a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf, soțul impresarei.

Reacția lui Laurențiu Reghecampf jr, după anunțarea divorțului

Fiul celor doi a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare, după ce a auzit că tatăl său a depus actele de divorț. „Ai murit pentru mine pentru totdeauna', a scris Laurențiu Jr. Anamaria Prodan a reacționat imediat și i-a lăsat fiului său un mesaj emoționant.

„Mami, tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim. Familia, loialitatea, respect, onoare. Apară-l. Tu ești el. Noi suntem el. Fii puternic, băiatul meu superb și deștept. Cum sunt și surorile tale. Și iubește-l. Tu ești el. Nu uita niciodată! Cândva va înțelege.

Du-te și caută în el numai lucrurile bune. El este și va rămâne Eroul vieții tale. Pentru noi el va rămâne soarele nostru. Dumnezeu îl va ajuta să vadă greșelile. El este minunea familiei noastre. Mami, câinii latră, ursul trece. Declarațiile acestea nu-l reprezintă. Undeva tati s-a pierdut, într-o lume urâtă tare care nu-l reprezintă.

Dar tu luptă pentru tată și nu îți încărca sufletul cu ură, căci tatăl tău nu știe ce face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta. Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu. Vă iubește mami fără mărginire. Înconjurați-l pe tati cu dragoste', a fost mesajul vedetei.

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp suntem pe pământ. Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălțime. Comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin.

Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic să dispară! Prostiile presei gen «Lovitură pentru Anamaria Prodan» sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei. Satisfacție nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică și ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond', a mai spus Anamaria Prodan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter