De ce nu are Cosmina Păsărin iubit: „Am simțit atracție puternică, dar...”

Publicat pe

De ce nu are Cosmina Păsărin iubit. Vedeta este sigură de foarte mulți ani și nu se ascunde să recunoască că nu se grăbește să intre într-o relație. Trecutul a afectat-o, iar acum este nevoită să se gândească de foarte multe ori înainte să se mai implice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu are Cosmina Păsărin iubit. Într-un interviu, vedeta a vorbit despre viața sa sentimentală. Actrița este o prezență discretă atunci în ceea ce privește viața ei sentimentală.

De ce nu are Cosmina Păsărin iubit. Ea spune că nu există în viața ei special și asta pentru că până acum nu a întâlnit persoana potrivită.

Cosmina Păsărin, despre viitorul iubit: „Să aibă un suflet bun…'

Din fiecare experiență pe care a avut-o, ea a învățat câte ceva și acum nu dorește să mai repete nicio greșeală din relațiile anterioare.

„Nu am întâlnit, deocamdată, o persoană potrivită și sunt OK cu asta. Deși îmi place să stau singură, îmi place la fel de mult și viața în doi. Are un farmec aparte viața în doi.

Însă, pentru a avea parte de o relație sănătoasă, mi-ar plăcea să am lângă mine un om înțelept care știe să iubească și știe să trăiască în doi.

Să aibă un suflet bun și să trăim împreună în liniște. Bineînțeles, nu m-ar deranja dacă are chiar și simțul umorului.

Este clar pentru mine că totul este așa cum trebuie să fie acum și la fel de clar este și faptul că va veni și acel moment în care voi întâlni pe cineva. Există un om potrivit pentru fiecare dintre noi.

Drumul până la el s-ar putea să fie mai greu, însă acel om există. Știu și simt asta', a declarat ea pentru Cancan.

Citește și: Cosmina Păsărin, la un pas să fie dată afară dintr-un taxi

Citește și: O mai ții minte pe Cosmina Păsărin?

Citește și: Ce a găsit Oana Sârbu în cabina Stelei Popescu, la 4 ani de la moartea actriței

Citește și: Nuntă cu remușcări la Căsătoriți pe nevăzute

Cosmina a fost rănită în trecut

Vedeta, în vârstă de 39 de ani, a fost implicată în relații destul de toxice, iar asta a făcut-o să fie foarte precaută atunci când își alege partenerul de viață.

„În trecut, din păcate, am stat și am încurajat câteva legături toxice pentru că n-am știut mereu să fac alegeri și să iau cele mai bune decizii.

M-am lăsat păcălită, m-a furat peisajul, am stat mai mult decât trebuie unde nu trebuie. Au fost, totuși, niște lecții extraordinare pentru mine. Bine că le-am avut, dar nu vreau să mă mai întorc acolo și să mai trăiesc vreodată așa.

Ce știu eu sigur acum este că vreau ca următoarea mea relație să fie cu adevărat specială și tocmai de aceea nici nu forțez nimic. Nu mă grăbesc, nu alerg, nu caut.

N-am energie să mă agit, ar fi chiar nesănătos să fac asta, așa că las totul să vină de la sine și iau lucrurile fix așa cum sunt', a declarat Cosmina Păsărin potrivit aceleași surse.

Cosmina Păsărin nu se visează mamă

Cosmina Păsărin a mărturisit că nu s-a visat niciodată în rochie albă de mireasă sau având copii. Vedeta nu vede o obligativitate în a deveni mamă și spune că o femeie dă naștere unui copil atunci când are pe cineva cu care să fie pe aceeași lungime de undă.

Dacă îmi doresc un bebeluș? O femeie dă naștere unui copil atunci când are pe cineva, are o familie, copiii nu se fac una – două. Eu sunt genul acela de femeie care nu a visat la nuntă și copil.

Asta este, dacă nu am soț sau un copil este vreo problemă? Am văzut foarte multe familii cu probleme în căsnicie.

Este greu să găsești pe cineva pe aceeași lungime de undă cu tine, nu este ușor, dar, dacă o să fie de la Dumnezeu, bine, dacă nu mergem înainte!’, spunea Cosmina Păsărin pentru playtech.ro. acum câteva luni.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter