Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, după 15 ani de relație cu Anamaria Prodan: „Dumnezeu va decide drumul fiecăruia”

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, după 15 ani de relație cu Anamaria Prodan. Anunțul a făcut făcut chiar de către el, în urmă cu scurt timp. Antrenorul Universității Craiova a transmis că în prezent trece printr-o perioadă delicată și crede că Dumnezeu va decide cel mai bine drumul fiecăruia în viață, după despărțire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț. Este vestea ce a zguduit întreg showbiz-ul autohton! După ce în ultima perioadă subiectul divorțului dintre el și Anamaria Prodan a ocupat primele pagini ale ziarelor, se pare că speculațiile s-au adeverit. Căsnicia lor ar fi ajuns la final, lucru confirmat chiar e antrenorul Universității Craiova, care a depus deja actele de divorț.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, după 15 ani de relație cu Anamaria Prodan: „Dumnezeu va decide drumul fiecăruia'Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, după 15 ani de relație cu Anamaria Prodan: „Dumnezeu va decide drumul fiecăruia'

În ultimele luni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost în centrul atenției. Au apărut mai multe zvonuri cum că cei doi ar divorța, însă sexy impresara a negat mereu informațiile. Acum, Laurențiu Reghecampf „a aruncat showbiz-ul în aer', dezvăluind că, de fapt, el a depus deja actele de divorț. În plus, conform cancan.ro, ar avea o nouă iubită.

Citește și: Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:„E vorba despre copiii mei'

Citește și: Ce avere ar avea de împărțit Anamaria Prodan și Reghe în cazul unui divorț:”Nu iert trădarea și urăsc trădătorii”

Citește și: Cum funcționează relația la distanță dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner:„Se poate și așa, cu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Povestea neștiută a lui Vladimir Ciobanu, care a părăsit trupa Azur pentru Miami.S-a înscris la Americanii au Talent

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, după 15 ani de relație cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a demarat procedura pentru desfacerea căsătoriei cu Anamaria Prodan. Antrenorul a menționat încă de la început că acesta e un moment foarte delicat din viața lui, mai ales pentru că nu și-a expus niciodată viața personală. A spus că familia e sfântă pentru el și că va continua să-și urmeze principiile, adică să fie discret în privința vieții private.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu', a declarat Laurențiu Reghecampf pentru cancan.ro.

În același timp, celebrul antrenor a spus despre el că nu e o fire conflictuală și că nu poartă niciun „război' cu nimeni. A dorit însă să facă anumite precizări, pentru a nu lăsa lor de interpretări. Laurențiu Reghecampf a recunoscut că a depus actele de divorț.

„Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Laurențiu Reghecampf: „Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia'

Totodată, referitor la informațiile apărute recent în presă, el a transmis că doar Dumnezeu este peste toți și că el va hotărî drumul fiecăruia.

„Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!', a mai transmis el pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter