Ilie Năstase vinde apartamentul din Mamaia! Ce sumă cere fostul jucător de tenis

Publicat pe

Ilie Năstase vinde apartamentul din Mamaia! Fostul mare jucător de tenis s-a hotărât să vândă apartamentul pe care l-a achiziționat în urmă cu câțiva ani. Acesta se află în complexul Caelia Residence, din centrul stațiunii Mamaia, în apropierea plajei. Ba mai mult, locuința are vedere direct către mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu câțiva ani în urmă, Ilie Năstase achiziționa un apartament în centrul stațiunii Mamaia. Acesta a decis acum să îl vândă, iar suma pe care o cere nu este deloc mică. Faptul că locuința are 73 mp și are vedere către mare sunt doar două dintre motivele pentru care fostul jucător de tenis cere această sumă deloc accesibilă.

Proprietarul nu a stat foarte mult pe gânduri și a postat pe internet anunțul în care vinde apartamentul. Acesta a prezentat cum arată locuința și a expus prețul!

Citește și: Ce face Ilie Năstase cu banii din chiria de la Brigitte Pastramă:„Atât și nimic mai mult!'

Citește și: Brigitte Pastramă încă îi plătește chirie lui Ilie Năstase, la 3 ani de la divorț:„Nu suntem cu banii la pământ'

Citește și: Christian Sabbagh, noi explicații după ce soția sa a cerut ordin de restricție împotriva lui:„Degeaba am încercat să le explic polițiștilor'

Citește și: Din ce câștigă bani acum Viorel și Vulpița de la Acces Direct.Sunt în pragul sărăciei

Ilie Năstase își vinde apartamentul din Mamaia!

Ilie Năstase a anunțat că își vinde apartamentul din Mamaia. Acesta a publicat un anunț pe internet în care precizează inclusiv prețul pe care îl cere pentru imobil. Astfel, locuința de la mare valorează nu mai mult, nici mai puțin de 540.000 de euro. Acesta are 73 mp, este amplasat la parterul clădirii și are acces direct către plajă.

„Locuinta pe care v-o propunem are 73 mp, este amplasata la parterul cladirii si are acces direct privat catre terasa proprie de aprox. 80 mp si catre plaja. Compartimentarea este una generoasa, apartamentul fiind compus dintr-un living de peste 28mp si un dormitor de peste 23 mp ambele cu iesire pe plaja, o baie principala de 8 mp, o toaleta, bucatarie, hol si un spatiu tehnic. Apartamentul este luminos, vesel si plin de energie si se vinde mobilat si utilat', se declară în anunţ.

Fostul tenismen locuiește în apartamentul Ioanei Simion

În acest moment, Ilie Năstase locuiește în apartamentul Ioanei Simion. Aceasta, în urmă cu câteva luni, a chemat poliția deoarece celebrul tenismen ar fi agresat-o fizic. Ulterior, cei doi s-au împăcat.

„Eu am muncit la tot apartamentul ăsta! Mi l-am luat de curând în Mamaia Nord. I-am mai luat unul și băiatului. În total am vreo 4 apartamente. Nu mi-a luat Ilie niciunul, sunt toate achiziționate de mine. Mi-am cumpărat două înainte de Ilie', a mărturisit Ioana.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter