Ce face Ilie Năstase cu banii din chiria de la Brigitte Pastramă: „Atât și nimic mai mult!”

Publicat pe

Deși divorțul lor s-a încheiat în urmă câțiva ani, Ilie Năstase și Brigitte Sfăt ar mai avea și acum o legătură pe care unii ar putea să o considere, cel puțin bizară. De curând, bruneta a mărturisit că stă într-o apartament iar banii de chiria ajung la fostul ei soț. Dar ce face Ilie Năstase cu banii din chiria de la Brigitte Pastramă. Fostul jucător de tenis a elucidat misterul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul jucător de tenis declară că situația a fost înțeleasă pe dos. Banii pe care îi primește de la fosta lui soție nu îi folosește în scopuri personaje.

Ce face Ilie Năstase cu banii din chiria de la Brigitte Pastramă

El nu ar primi niciun ban de la fosta lui parteneră de viață, ci banii ar intra în conturile fundației pe care fostul sportiv deține. Aceasta ajută copii care vor să facă performanță în tenis să îți urmeze visurile.

„În conturile mele, personale, nu intră și nu a intrat niciun ban de la fosta mea soție. E o confuzie la mijloc, fiindcă ea plătește într-adevăr o chirie, dar în conturile fundației ce-mi poartă numele. Atât și nimic mai mult!

Cu banii respectivi care se dau fundației ce-mi poartă numele se susțin diverse programe de tenis pentru copii. Și nu doar dintr-o singură sursă. Dar nu sunt la curent cu această chestiune, așa că nu vă pot da lămuriri. Nici măcar nu știu pentru ce se plătește acea chirie, fiindcă nu e direct treaba mea', a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate pentru impact.ro.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă i-au cumpărat apartament, garsonieră și mașină lui Robert Sfăt: „Fiul meu nu mai cheltuie banii pe prostii'

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă își deschid o nouă afacere după scandalul măștilor contrafăcute: „Nu construim case, ci…'

Citește și: Christian Sabbagh, prima reacție după ce soția a cerut ordin de protecție

Citește și: De la ce pornesc certurile între Gabriela Cristea și Tavi Clonda și cine cedează

Pentru ce îi plătește chirie Brigitte chirie lui Ilie Năstase

Recent, bruneta a declarat că îi plătește chirie fostului tenismen pentru un loc în care și-a făcut o afacere care îi merge ca pe roade. Brigitte a investit circa 100.000 de euro în afacerea respectivă.

„Nu suntem cu banii la pământ, cum s-a spus! Am cumpărat mai nou și câteva mii de animale electronice pentru locul de joacă, am luat decorul direct de la sursă. Am băgat vreo 100.000 de euro acum în afacere.

Pot să-mi plătesc angajații, pot să-i plătesc lui Ilie la timp chiria. Acum am o echipă foarte bună și nu vreau să o pierd', a declarat Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Ce afaceri au soții Pastramă

Cât despre afacerile pe care le are împreună cu soțul său, Brigitte Pastramă a dezvăluit că are proiecte noi pe care abia așteaptă să le pună în practică. Anul trecut, pandemia de coronavirus i-a cam stricat planurile.

'Avem însă proiecte noi, despre care vorbim în reality-show-ul pe care îl avem miercuri și joi, la Antena Stars. Acolo poate să vadă toată lumea ce construim. Facem ceea cea ce ne pricepem.

Uite, când am încercat să facem hamburgeri și șaorma, nu ne pricepeam. Erau bune, dar era greu cu oamenii. Acum avem localul de petreceri Magic Castle, firma de logistică, am făcut niște parcări, am făcut niște birouri. Pe ce pune Brigitte mâna este binecuvântat', au mărturisit cei doi soți, pentru sursa citată mai sus.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter