Top 3 romane de dragoste pe care nu trebuie să le ratezi toamna asta! Trăiește iubirea la cote maxime

Publicat pe

Toamna este anotimpul romanticilor, iar nimic nu face inimile sensibile să freamăte mai tare decât iubirea! Fie că ești îndrăgostit sau doar îți place să evadezi din cotidian cu ajutorul poveștilor de dragoste, fără îndoială vei fi cucerit de cele mai recente romane de dragoste din oferta Bookzone.

Serile răcoroase, în care te ascunzi sub pătura moale, cu un pahar de vin îți sunt încălzite de intrigile și hățișurile cu care sunt țesute poveștile cuprinse în cele mai citite romane de dragoste din prezent.

Cărțile care aduc în atenția cititorilor poveștile de iubire sunt o opțiune chiar și pentru cei care nu sunt obișnuiți cu acest gen literar. Înainte de a le critica, trebuie să știi că aceste cărți sărbătoresc dragostea și te ajută să explorezi diferite tipuri de iubire. Totodată, acest tip de lectură te ajută să îți dai seama cum ar trebui să arate o relație sănătoasă și cât de important este să nu te mulțumești cu puțin și să nu stai într-o relație în care nu te simți apreciat. 

Atunci când citești cărți de dragoste, ajungi să te îndrăgostești de personaje și să trăiești povestea la fel de intens ca ele. Te ajută să evadezi din cotidian și să pătrunzi în alte lumi, alte perioade. Romanele de dragoste îți arată că iubirea șterge orice barieră și transformă imposibilul în posibil. Totodată, sunt sexy, emoționante și ușor de citit, ceea ce le face o lectură perfectă după o zi grea la birou. Un roman de dragoste înseamnă mai mult decât pagini întregi de sex. În genul acesta de cărți este, de obicei, vorba despre legăturile profunde care se pot lega între doi oameni.

Top 3 romane de dragoste potrivite pentru toamna aceasta:

1. Bridgerton. In drum spre altar Vol. 8 Povestea lui Gregory, de Julia Quinn – este cel mai recent volum din seria Bridgerton si ne prezintă povestea lui Gregory Bridgerton, mezinul familiei, care se află prins într-un triunghi amoros.

Acțiunea întregii serii se desfășoară între anii 1813 -1827 și prezintă pe rând povestea fraților Bridgerton, numiți în ordine alfabetică:  Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory și Hyacinth.

2. Bridgerton. Pentru un sărut Vol. 7 Povestea lui Hyacinth, de Julia Quinn – este volumul care a inspirat cel mai urmărit serial de pe Netflix: Bridgerton. Este o poveste încântătoare cu mister, umor și… un sărut care are puterea să schimbe destine. O carte în care vei descoperi că nimic nu este mai simplu – sau mai complicat – decât un sărut care poate schimba vieți.

3. Adevarul – Elle Kennedy – este o carte potrivită pentru orice vârstă! Te va purta pe cărările iubirii adolescentine, pagină cu pagină, și te va cuprinde în uneltirile poveștii de iubire dintre Allie și Dean fie că ai trecut demult de vârsta adolescenței, fie că abia pășești pe tărâmul iubirii pasionale. 

Este o poveste de dragoste impresionantă, presărată cu multe scene incendiare de iubire, tachinări spumoase, dar și momente care te vor emoționa până la lacrimi.

Descopera în librăria online Bookzone.ro oferta completă de romane de dragoste, răsfoiește-le și alege povestea care te prinde cel mai bine. Asigură-ți seri relaxante, învăluite de iubire, cu cele mai noi oferte de romane de dragoste.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter