Din ce câștigă bani acum Viorel și Vulpița de la Acces Direct. Sunt în pragul sărăciei

Publicat pe . Actualizat Joi, 14 octombrie 2021, 18:03

Din ce își câștigă banii Viorel și Vulpița de la Acces Direct. După ce au apărut zilnic la televizor, au avut colaborări muzicale și au cunoscut celebritatea, Viorel și Veronica s-au întors la Blăgești. Aceștia au renunțat la viața din București și au ales să trăiască în comuna lor natală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Viorel și Vulpița au apărut zilnic timp de câteva luni la televizor în cadrul emisiunii Acces Direct. În decembrie 2020, aceștia au renunțat la faimă și au ales să se întoarcă în comuna lor natală, Blăgești. Acum sunt nevoiți să își câștige existența de unii singuri, mai ales că au devenit părinți pentru a doua oară.

128032650_210486117259990_2595747696589751506_n128032650_210486117259990_2595747696589751506_n

Aceștia s-au bucurat de o faimă neprevăzută! Au fost pe buzele tuturor, au apărut în videoclipurile marilor cântăreți, ba chiar au lansat și câteva melodii cu aceștia. După succesul din București, membrii familiei Stegaru au decis să se întoarcă la origini pentru a munci.

Citește și: Vulpița a născut!Veronica Stegaru a devenit și mamă de băiat

Citește și: Vulpița și Viorel s-au angajat! Cu ce se ocupă, după ce au plecat de la Acces Direct:”Câștigăm bine, nu ne plângem”

Citește și: Marinescu de la Puterea dragostei, motivul real al despărțirii de Maria:„E o femeie cu…'

Citește și: Ionuț Belei de la Chefi la cuțite s-a despărțit de iubită!O ceruse de soție în primăvară

Din ce își câștigă banii Viorel și Vulpița de la Acces Direct

Înainte să părăsească Bucureștiul, Viorel Stegaru a lucrat o scurtă perioadă pentru o firmă de curățenie, unde primea aproximativ 2500 lei. Acesta și-a dat rapid demisia susținând că nu era vorba despre un serviciu stabil. El împreună cu Veronica au decis să plece înapoi la Blăgești, spunând că viața la țară este mai bună pentru familia lor.

În acest moment, soțul Vulpiței nu are un loc de muncă stabil. Acesta merge cu ziua prin sat pentru a reuși să aducă un ban în casă. Viorel trebuie să muncească foarte mult pentru a-și permite să întrețină doi copii și o soție.

În ceea ce o privește pe Veronica, aceasta nici acum nu lucrează. Este casnică și are grijă de cei doi copii ai săi, dar și de soț. Soacra acesteia, Ilinca, o ajută în creșterea și educarea celor mici.

Veronica nu are acces la telefon

Deoarece telefonul este cel care i-a adus foarte multe probleme Veronicăi, aceasta nu mai are dreptul să îl folosească. Soacra sa, Ilinca, i-a interzis complet să intre pe rețelele de socializare.

Mai mult, oamenii din satul Blăgești susțin că Vulpița este îngrozită de soacra sa. Se pare că aceasta nu duce viața bună și plină de lux la care visa pe vremea când era vedetă la Acces Direct.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton