Unde se va ține Eurovision 2022. Anunțul oficial al organizatorilor din Italia

Publicat pe

Unde se va ține Eurovision 2022. Pentru că Italia a câștigat Eurovision 2021 cu trupa Maneskin, concursul se va organiza în Italia. Deși toată lumea credea că se va ține la Roma, organizatorii au anunțat unde va avea loc, de fapt, Eurovision 2022.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Unde se va ține Eurovision 2022. Anul acesta, trupa Maneskin din Italia a reușit să câștige marele premiu. Formația italiană de muzică rock, fondată în anul 2016 la Roma, care îi are ca membri pe Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi și Ethan Torchio, s-a prezentat cu piesa Zitti E Buoni.

Unde se va ține Eurovision 2022. Anunțul oficial al organizatorilor din ItaliaUnde se va ține Eurovision 2022. Anunțul oficial al organizatorilor din Italia

Unde se va ține Eurovision 2022. Deși fanii se așteptau ca Eurovision 2022 să se țină la Roma, organizatorii au ales un alt oraș.

Citește și: Adela Popescu, primele declarații după ce a născut:„Ne mai trebuie o pereche de gemeni’

Citește și: De ce a purtat Roxana Ionescu trei rochii de mireasă, la nuntă.Cum arată cele trei ținute superbe / EXCLUSIV

Citește și: Alex Velea, declarații dure după ce Zanni a câștigat Survivor:„Unii chiar nu l-ați «halit» la început, unii sunteți «fani» că e cool’

Citește și: Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu.„Nu eu am divorțat-o. A pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască’

Unde se va ține Eurovision 2022

Organizatorii au decis ca Eurovision 2022 să se țină la Torino, unul dintre cele mai spectaculoase orașe din Italia. Se pare că prima semifinală va avea loc în data de 10 mai. Cea de-a doua semifinală se va ține pe 12 mai.

Finala Eurovision 2022 va avea loc în data de 14 mai 2022, iar concurenții din cele 15 țări vor demonstra că merită marele premiu.

„Luni de muncă, de apeluri telefonice, de sute de documente, de mormane  de reglementări, de inspecţii, de controale, dar la final am ajuns aici : Aducem la Torino cel mai urmărit eveniment muzical”, a declarat edilul. 

Țările care merg direct în marea finală sunt Spania, Franța, Italia, Germvnia și Marea Britanie, dar și țara care a reușit să câștige Eurovision, în cazul de față, Italia.

Italia a câștigat Eurovision 2021

Trupa Maneskin a reușit să câștige trofeul la Eurovision 2021. Cu 524 de puncte, la luptă strânsă cu Elveția și Franța, Italia a câștigat ediția din 2021 a Eurovision Song Contest.

„Dedicăm victoria noastră acelui profesor care ne spunea mereu să tacem din gură și să stăm cuminți’, au fost cuvintele celor de la Maneskin, după de au câștigat ediția din 2021 a Festivalului de la Sanremo.

Concursul Muzical Eurovision este o competiție anuală desfășurată între multe dintre țările Uniunii Europene. Fiecare țară participantă înscrie un cântec pentru a fi interpretat în direct la televizor și la radio, după care acordă voturi cântecelor celorlalte țări pentru a se determina cea mai apreciată melodie participantă. Prima ediție a fost în anul 1956.

sursă foto- Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter