Cosmina Păsărin, la un pas să fie dată afară dintr-un taxi. De ce s-au certat

Publicat pe

Cosmina Păsărin, la un pas să fie dată afară dintr-un taxi. Dacă în urmă cu două săptămâni Adela Popescu a anunțat că s-a infectat cu noul coronavirus, luni Andrei Lăcătuș, alias Shurubel, a fost testat la rândul său pozitiv. El a fost înlocuit în platoul de la Vorbește Lumea de Cosmina Păsărin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cosmina Păsărin, la un pas să fie dată afară dintr-un taxi. Miercuri, în timp ce se îndrepta spre platourile ProTV, actrița a fost implicată într-un incident mai puțin plăcut. Un taximetrist a vrut să o dea jos din mașina în care se afla dintr-un motiv care pare desprins din filmele de comedie.

Cosmina Păsărin, la un pas să fie dată afară dintr-un taxi. De ce s-au certatCosmina Păsărin, la un pas să fie dată afară dintr-un taxi. De ce s-au certat

Cosmina Păsărin, la un pas să fie dată afară dintr-un taxi: „Am urcat în mașină și am deschis geamul pentru că îmi era cald și mi-a zis să îl închid pentru că îl trage curentul', a povestit Cosmina la începutul emisiunii Vorbește Lumea.

Cosmina Păsărin, la un pas să fie dată afară dintr-un taxi: „Mi-a zis să cobor'

Cosmina Păsărin, la un pas să fie dată afară dintr-un taxi. O fire nonconflictuală, actrița l-a rugat totuși pe șofer să lase geamul un pic deschis, dar a primit un răspuns cât se poate de bizar.

„L-am rugat să lase totuși geamul un pic deschis. Apoi m-a întrebat dacă vreau să cobor din mașină. Am zis că nu și ne-am văzut de drum', a mai povestit vedeta ProTV.

Cum s-a simțit Adela Popescu, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Prezentatoarea „Vorbește lumea’ nu doar că a fost afectată de simptomele specifice virusului, însă a avut parte și de o stare puternică de anxietate.

„Într-adevăr, componenta asta psihologică îngreunează foarte mult carantina. Fiecare simptom pe care îl ai și ți se pare ciudat, pentru că nu l-ai mai avut, vine împreună cu panică:

«Aoleu, covid! Aoleu, dar ce mi se poate întâmpla?». Așa, dacă ai avea o simplă răceală, probabil că ai lăsa-o să treacă și ți-ai vedea de lucru.’, a povestit Adela Popescu la „Vorbește Lumea’.

Citește și: O mai ții minte pe Cosmina Păsărin?

Citește și: Cosmina Păsărin susține că a găsit leacul pentru boala incurabilă de care suferă

Citește și: Ce condiție a pus Simona Halep tuturor invitaților de la cununie

Citește și: Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor, a trecut printr-o dramă cumplită

Proaspăta mămică a suferit de anxientate

Din fericire pentru proaspăta mămică, starea sa de sănătate începe deja să se îmbunătățească.

Aceasta a declarat că se simte o persoană norocoasă deoarece forma de care suferă nu este una gravă, primele două zile fiind cele mai dificile:

„Componenta psihologică te deprimă și mai mult decât o face boala. Eu sunt un caz foarte fericit, în sensul că am avut, așa cum am mai spus, acele două zile foarte grele, după care, lucrurile au mers spre bine. Sunt oameni care nu sunt la fel de norocoși. Acolo panica este mult mai mare. (…)’

Adela Popescu, deși copleșită de o stare de anxietate, rămâne în continuare puternică. Aceasta își dorește ca starea sa de sănătate să se îmbunătățească pentru a se întoarce cât mai repede pe platoul „Vorbește lumea’.

„N-are sens să mă plâng, dar într-adevăr, e o stare de anxietate așa care plutește în aer, pe lângă simptome, de ce să nu recunosc, există’, a declarat Adela Popescu în cadrul aceleași emisiuni.

Ce simptome de COVID-19 are Shurubel

Shurubel are COVID-19. Ce simptome a experimentat. Colegul Adelei Popescu a vorbit despre starea lui de sănătate din prezent, dar și despre simptomele specifice bolii pe care le-a experimentat.

„Am mâncat o ceapă întreagă fără să mi se întâmple nimic. Am vrut să fac un experiment, credeam că măcar o să lăcrimez, dar nimic.

Dacă închideam ochii și îmi spuneai că mănânc o pară sau un măr, chiar credeam (…) Am transpirat până acum 11 tricouri și jumătate. Spun jumate pentru că după ce am transpirat 11 tricouri, am luat de soția mea o cămașă de noapte.

Deci, vreau să spun că noi bărbații ne îmbrăcăm noaptea cu ce apucăm, dar așa de bine s-a simțit cămașa de noaptea pe corpul meu, fină așa (…)’, a mărturisit Shurubel, la ProTV.

 


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter