Lista farmaciilor din România unde te poți testa gratuit pentru COVID-19

Publicat pe

Lista farmaciilor din România unde te poți testa gratuit pentru COVID-19. Peste 100 de farmacii din țară testează gratuit pentru COVID-19. În București sunt 12 dintre farmaciile care testează gratuit de COVID-19 în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

'Testare COVID cu teste gratuite antigen rapide în farmacii – un proiect al Ministerului Sănătății.

Dacă ai simptome specifice infecției cu SARS-COV2, poți sa te testezi și în farmacie. Ministerul Sănătății continuă să extindă acest program și alocă teste gratuite în farmaciile avizate.

În acest moment avem 106 locații în toată țara (19 județe) în care deja te poți testa, iar în perioada următoare vrem ca lista să cuprindă și alte puncte ale rețelelor farmaceutice din România. În acest fel creștem accesul la testare și facem acest proces mai ușor pentru toți românii.

Citește și: Unde locuiește Mihaela Rădulescu atunci când vine în România:„Nu mai am nimic aici’

Citește și: Ce cadou a primit Olivia Steer la 17 ani de căsătorie cu Andi Moisescu:„Când e dragoste reală și puternică…’

Citește și: Cum arată Narcisa Suciu la 10 ani după ce a plecat din România

Lista farmaciilor din România unde te poți testa gratuit pentru COVID-19

Acestea sunt județele unde avem cele mai multe farmacii care fac teste antigen rapide:

  • Prahova (19 locații)
  • Cluj (13 locații)
  • București (12 locații)
  • Constanța (10 locații)
  • Iași (10 locații)

Testele antigen rapide sunt puse la dispoziția farmaciilor, GRATUIT, prin Direcțiile de Sănătate Publică, iar farmaciile pot percepe o taxă pentru acest serviciu.

Lista farmaciilor din România unde te poți testa gratuit pentru COVID-19

IMPORTANT! În cazul în care nu ești vaccinat, să știi că după testare farmacia va trimite datele tale în sistemul CoronaForms și în acest fel îți poți descărca certificatul digital din platforma certificate-covid.gov.ro. Documentul, în urma testării rapide, are o valabilitate de 48 de ore', a anunțat Andrei Baciu. 

Lista farmaciilor din România unde te poți testa gratuit pentru COVID-19

Accesând acest link puteți găsi lista completă a farmaciilor care testează gratuit în România pentru COVID-19, în funcție de județ. Găsiți și adresa completă a farmaciei care testează gratuit de COVID-19, în funcție de orașul în care sunteți.

Accesați AICI lista completă a farmaciilor din România care testează gratuit pentru COVID-19!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter