Cum arată apartamentul în care s-a mutat Selly. Vloggerul plătește 2.000 de euro pe chirie

Publicat pe

Selly a decis să se mute într-un nou apartament. Ei bine, se pare că vloggerul nu locuiește singur, ci împreună cu iubita lui. Iată cât de bine arată apartamentul în care s-a mutat acesta, dar și cât plătește pentru o lună de chirie. Este impresionant de-a dreptul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Selly este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri de la momentul actual. Tânărul a ajuns să strângă o comunitate de 3 milioane de oameni pe contul său de YouTube.

Cum arată apartamentul în care s-a mutat Selly. Vloggerul plătește 2.000 de euro pe chirieCum arată apartamentul în care s-a mutat Selly. Vloggerul plătește 2.000 de euro pe chirie

De la vârsta de 14 ani, Selly a început să facă bani din YouTube, iar la momentul actual își permite lucruri scumpe, cum ar fi o chirie pe care plătește 2000 de euro/ lună.

Citește și: Selly, număr de roast în prima ediție a sezonului 11 iUmor.Mihai Bendeac l-a condus afară de pe scenă

Citește și: Emisiunea lui Selly de la Prima TV, scoasă de pe post.”A fost decizia mea să renunț”

Citește și: Ce secret ascunde rochia purtată de Kate Middleton la premiera James Bond.Mesajul din spatele țiutei

Citește și: De ce a plâns Viviana Sposub la Bravo, ai stil!Iubita lui George trece printr-o dramă

Cum arată apartamentul în care s-a mutat Selly

Selly și-a dorit să rămână în apartamentul în care stătea, însă din cauza unor probleme a decis că este momentul să se mute. Mai exact, vloggerul a dezvăluit faptul că s-a trezit că a rămas fără prezoane la mașină.

„Îmi plăcea cartierul în care locuiam, pentru că aveam foarte multe chestii care mă interesau pe mine foarte aproape de unde stăteam. Cineva îmi furase trei prezoane din cele cinci. Lucru extrem de grav. Nu știu care a fost intenția omului care mi-a luat prezoanele. A vrut să-mi fure roata sau să-mi facă rău', a mărturisit Selly.

Astfel, Selly a decis să se mute din zona în care stătea. Tânărul s-a mutat cu iubita lui, Smaranda, într-un apartament cu trei camere, într-o zonă de lux. Pe imobilul acesta, vloggerul plătește suma de 2.000 de euro chirie pe lună.

Cu toate acestea, nu se uita la bani, întrucât susține că cel mai important lucru este securitatea în momentul de față.

„Doar ce s-a eliberat și mai trebuie schimbată mobila. (…) Este un apartament cu trei camere. O să fie refăcut aproape totul pe aici. Este mai spațios decât unde stăteam înainte. Bine… și prețul este mult mai mare. Foarte multă verdeață. Suntem înconjurați de pădure. (…) Așa o împac și pe Smără, pentru că este în natură, așa cum îi place ei și nu este nici foarte departe de București. Sper că vă place noul apartament în care stau. La 2.000 de euro chiria… nu aveți ce să spuneți altceva. M-am mutat de la 850 de euro la 2.000 de euro. Este ceva de plătit, însă cel mai important este că e foarte serios din punct de vedere al securității', a spus Selly.

sursă foto- Instagram și Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter