Selly, număr de roast în prima ediție a sezonului 11 iUmor. Mihai Bendeac l-a condus afară de pe scenă

Publicat pe

Selly, număr de roast în prima ediție a sezonului 11 iUmor. Sezonul 11 al emisiunii iUmor de la Antena 1 va avea premiera sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20.00. Selly, pe numele lui real Andrei Șelaru, va urca pe scena iUmor în prima ediție a acestui sezon și îi va lua la „roast' pe cei trei jurați, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Selly, număr de roast în prima ediție a sezonului 11 iUmor. Un nou sezon al emisiunii iUmor trebuie să înceapă. Premiera va vea loc sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1. Cel care va deschide sezonul 11 iUmor va fi Selly. Andrei Șelaru, pe numele lui real, va fi îînarmat' cu un roast la adresa celor trei jurați: Mihai Bendeac, Cheloo și Delia. Momentul va fi o confruntare între generații care se anunță cu scântei.

Selly, număr de roast în prima ediție a sezonului 11 iUmor. Mihai Bendeac l-a condus afară de pe scenăSelly, număr de roast în prima ediție a sezonului 11 iUmor. Mihai Bendeac l-a condus afară de pe scenă

Vlogger, cântăreț și actor, Selly este cunoscut pentru modul său relaxat de a aborda unele teme, așa că și confruntarea între generații de sâmbătă, sub forma unui număr de roast, se anunță a fi una plină de umor, dar și de scântei.

Citește și: Ale de la Mireasa este însărcinată. Cum și-a anunțat iubitul:„Am făcut 7 teste'

Citește și: Reacția lui Dorian Popa, după ce i s-a cerut certificatul verde la un restaurant din București:„Ăsta e viitorul'

Citește și: Ruxi și Tibi Clenci, replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities:„Am luat-o personal'

Citește și: INNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei:„M-am ocupat singură de cumpărături și știu prețurile'/ EXCLUSIV

Selly, număr de roast în prima ediție a sezonului 11 iUmor

Selly, număr de roast în prima ediție a sezonului 11 iUmor. Selly va interpreta un număr de roast în prima ediție a sezonului 11 al emisiunii iUmor. Îmbrăcat elegant, la costum și cu paion, Selly va veni în fața celor trei jurați și îi va lua la „roast'. Cu siguranță, în urma numărului lui Selly de la iUmor, au ieșit câteva scântei pentru că Mihai Bendeac va fi cel care îl va conduce afară din scenă.

Cum au reacționat Delia, Cheloo și Mihai Bendeac în urma numărului de roast al lui Selly de la iUmor sau de ce vloggerul a fost condus afară din scenă de către Mihai Bendeac, puteți vedea sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, în prima ediție iUmor din cel de-al 11-lea sezon.

Sezonul 11 iUmor are premiera sâmbătă

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up' pentru „DA' şi „Thumbs Down' pentru „NU', iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA' de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter