Cine este Romanița Duminică de la Femeia Alege. Are o fetiță din prima căsătorie

Publicat pe

Cine este Romanița Duminică de la Femeia Alege. Majda, prezentatoarea emisiunii, o prezintă pe cea de-a treia concurentă care va porni în căutarea bărbatului ideal. Artista a decis să participe la reality show pentru a-și găsi jumătatea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Încă o fată își face apariția la emisiunea Femeia Alege. Este vorba de Romanița Duminică, o femeie de 34 de ani, care este pasionată de cântat, de scris și chiar și de compus.

Cine este Romanița Duminică de la Femeia Alege. Are o fetiță din prima căsătorieCine este Romanița Duminică de la Femeia Alege. Are o fetiță din prima căsătorie

A decis să își urmeze calea, așa că a plecat în Franța. Ulterior, Romanița Duminică a decis să revină acasă, aici unde se simte cel mai bine. Totuși, lucrurile nu au stat atât de bine pe plan sentimental. De aceea, a ales să participe la Femeia Alege.

Citește și: Cine este Carmen Alexandrescu de la Femeia Alege. A fost căsătorită 15 ani

Citește și: Majda se mută în Turcia pentru filmările emisiunii „Femeia alege'. Cum a reacționat fiica ei când a aflat

Citește și: Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii a născut un băiețel. Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Iulia Vântur se întoarce în India. Ce se întâmplă între ea și Salman Khan: „Nu-mi doresc să…”

Cine este Romanița Duminică de la Femeia Alege

Romanița Duminică este cea de-a treia concurentă de la emisiunea Femeia Alege. O fire libertină și o artistă desăvârșită, aceasta a decis că este momentul să-și pună viața sentimentală pe primul loc.

Tânara a decis să se căsătorească încă de la o vârstă destul de fragedă, dar căsnicia ei nu a durat prea mult. În urmă cu trei ani, Romanița Duminică a divorțat de soțul ei. Cei doi au rămas în relații foarte bune după despărțire, întrucât au și un copil împreună. Zaraza, o adolescentă de 11 ani, este fiica Romaniței, care zi de zi îi face viața mult mai frumoasă.

Cu toate acestea, femeia de 34 de ani își dorește să-și găsească pe cineva cu care să formeze o familie. Astfel, a decis să plece în Turcia pentru a-și găsi marea iubire.

„Mă adaptez în absolut orice situație și de fiecare dată, oricât de greu părea, am încercat să văd partea plină a paharului, să învăț ceva din experiența respectivă', spune Romanița Duminică de la Femeia Alege.

Recunoaște că îi va fi greu să plece de lângă fetița ei: 'Cât voi fi plecată mă voi gândi cu siguranță la fiica mea, și la cum va percepe ea plecarea mea', mai spune aceasta.

Emisiunea Femeia Alege

Zi de zi, de la ora 19:00, Majda va prezenta emisiunea Femeia Alege. Noul dating show este filmat în Turcia și a avut premiera luni, 20 septembrie.

Emisiunea urmărește poveștile unor femei extrem de frumoase și inteligente, care sunt în căutarea bărbatului potrivit. Majda, fosta concurentă de la Survivor România, a vorbit despre noul proiect în care s-a implicat.

 „Întotdeauna am fost condusă de emoție și îmi place să unesc oameni. Îmi place liniștea, să zic… pentru că liniștea de fapt înseamnă iubire și am primit cu brațele deschise această propunere.Mă simt ca acasă! Așa sper să se simtă și fetele noastre. E o provocare pentru mine! Gândește-te că eu sunt mamă și voi fi departe de fetița mea, dar eu merg cu inima deschisă acolo' , a povestit Majda.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter