Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii a născut un băiețel. Prima imagine cu bebelușul

Publicat pe

Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii a născut un băiețel perfect sănătos. Fosta concurentă de la emisiunea matrimonială a postat primele fotografii din camera bebelușului, dar a scris și un mesaj după ce a fost externată din spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Este zi de sărbătoare în familia fostei concurente de la Insula Iubirii. Nicoleta Molnar trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, asta pentru că a adus pe lume primul copil.

Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii a născut un băiețel. Prima imagine cu bebelușulNicoleta Molnar de la Insula Iubirii a născut un băiețel. Prima imagine cu bebelușul

În urmă cu puțin timp, Nicoleta Molnar a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Pe pagina sa de socializare, tânara a decis să posteze și o fotografie cu fiul ei.

Citește și: Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii s-a căsătorit! Urmează să devină mămică

Citește și: Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii e însărcinată cu primul copil. Cine e tatăl copilului

Citește și: Ce motiv de ceartă există între Dani Oțil și Gabriela: „Provoci un război imens acasă'

Citește și: Mario Fresh a dezvăluit de ce el și Jador au fost bătuți în Mamaia: „Mi-am luat un pumn în față, am căzut jos”

Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii a născut

În luna mai, Nicoleta Molnar și iubitul eu au pășit în fața ofițerului de stare civilă și au spus cel mai sincer DA din viața lor. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit civil, iar de curând au devenit și părinți.

Pe contul său de Instagram, tânara a anunțat că a născut un băiețe perfect sănătos. În urmă cu doar câteva ore, a fost externată și a fost așteptată acasă de soțul ei.

Partenerul de viață al Nicoletei le-a pregătit o surpriză iubitei și fiului său. A decis să decoreze camere bebelușului în albastru și a pus baloane și jucării peste tot. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, iar fanii au apreciat imediat.

'Părinți fericiți', a scris fosta concurentă de la Insula Iubirii în dreptul unei fotografii pe care a publicat-o pe pagina sa de Instagram.

sursă foto- Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă