Alex Bodi, despre acuzațiile că ar fi trimis-o pe Bianca Drăgușanu să se prostitueze: „În doi ani de relație...”

Publicat pe

Alex Bodi a trimis-o sau nu pe Bianca Drăgușanu să se prostitueze? Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' de la Kanal D, afaceristul rupe tăcerea și dezvăluie adevărul despre zvonurile conform cărora ar fi pus-o pe fosta lui soție să se prostitueze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut o relație plină de certuri, compromisuri și experiențe incendiare! Recent, afaceristul a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', unde a povestit ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi.

Alex Bodi, despre acuzațiile că ar fi trimis-o pe Bianca Drăgușanu să se prostitueze: „În doi ani de relație...'Alex Bodi, despre acuzațiile că ar fi trimis-o pe Bianca Drăgușanu să se prostitueze: „În doi ani de relație...'

Acesta a dezvăluit mai multe detalii din trecutul pe care l-a avut cu frumoasa blondă. Afaceristul a răspuns clar și direct atunci când a fost întrebat dacă a trimis-o pe Bianca Drăgușanu la produs!

Citește și: De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu:„Pentru că…'

Citește și: În ce relație sunt acum Oana Marica și Alex Bodi:”Fericirea mea e relativă”

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc, primele imagini din „săptămâna de miere'.Ce destinație au ales

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, detalii despre noul iubit:„Pentru mine asta contează foarte mult'

Alex Bodi, despre acuzațiile că ar fi trimis-o pe Bianca Drăgușanu să se prostitueze

Alex Bodi a fost acuzat de mai multe ori că ar fi fost implicat în diverse operațiuni ilegale, printre care se numără și traficul de persoane. Mai mult decât atât, la momentul respectiv, s-a speculat că acesta ar fi trimis-o chiar pe soția lui, Bianca Drăgușanu, la produs. Recent, afaceristul a spulberat toate aceste zvonuri și a dezvăluit adevărul despre relația sa cu Bianca:

„Doamne ferește, niciodată. Sub nicio formă. Nici nu s-a pus problema de așa ceva. Bianca a fost cu mine, în doi ani de relație, un an jumate numai în vacanță. Nu există nici cea mai vagă urmă de discuție despre așa ceva', a spus Alex Bodi în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Alex Bodi, acuzat că a dat mită judecătorilor

În ceea ce privește viața afaceristului, aceasta este plină de dramă! Despre Alex Bodi s-a spus faptul că a dat mită judecătorilor pentru a-l scăpa de toate acuzațiile care îl vizează. Afaceristul a negat spusele oamenilor și a subliniat faptul că nu s-ar fi aflat în control judiciar dacă ar fi mituit magistrații.

„Mi se pare aberant. Dacă eu eram mituitor, nu mai eram în postura de față. Eu am stat maxim acasă, în arest domiciliar.', a spus omul de afaceri.

„Accept decizia procurorilor'

Omul de afaceri nu doar că a spulberat toate zvonurile referitoare la infracțiunile pe care le-ar fi făcut, ci a spus că este de acord cu orice decid autoritățile.

Nu și-au făcut banii efectul sau ce? Nu s-a pus vreodată problema de a da eu șpagă. Din contra, am și spus că o să am răbdare ca justiția să-și facă treaba. Trebuie să avem răbdare să se facă dreptate, să iasă adevărul la lumină și până în momentul respectiv nu-mi rămâne decât să accept decizia procurorilor și restricțiile care mi se impun. Și în momentul de față sunt sunt control judiciar, nu am libertate deplină', a declarat Alex Bodi, la Kanal D.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter