De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu: „Pentru că...”

Publicat pe

De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut o relație tumultuoasă. Cei doi au fost protagoniștii a numeroase scandaluri, însă cel mai mediatizat dintre ele a fost acela când Bianca Drăgușanu l-a acuzat pe Alex Bodi că a bătut-o. Afaceristul va fi invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai', unde va dezvălui de ce a bătut-o pe Bianca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. Alex Bodi a devenit cunoscut în spațiul public, în urmă cu 4 ani, după ce a devenit iubitul Biancăi Drăgușanu. Relația celor doi a fost una tumultuoasă, marcată de despărțiri și împăcări. În plus, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost protagoniștii mai multor scandaluri, însă cel mai mediatizat episod a fost acela când diva l-a acuzat pe fostul soț că a bătut-o.

De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu: „Pentru că...'De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu: „Pentru că...'

Una dintre întrebările de pe buzele multora este de ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. Ei bine, afaceristul fa vi invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, unde va oferi un răspuns la această întrebare, dar și la alte întrebări directe și incomode.

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu:„Este o frustrare a oamenilor că…'

Citește și: Imagini din vila lui Alex Bodi.Costă mai mult de jumătate de milion de euro

Citește și: Soția lui Florin Dumitrescu a ajuns la spital după ce fiica ei a fost externată.„Hai că am continuat bine…'

Citește și: Divorțează sau nu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Mesajul transmis de impresară:„Tu ești…'

De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu

De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', ce o să fie difuzată duminică, începând cu ora 22:45, Alex Bodi va fi nevoit să răspundă la un set de întrebări directe și incomode. Una dintre întrebări este „De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu?', iar răspunsul afaceristului nu se va lăsa întârziat.

„Pentru că ea m-a lovit prima', a răspuns Alex Bodi la întrebarea adresată de Denise Rifai.

Printre întrebările incomode la care Alex Bodi va trebui să răspundă se numără și: „Cum se numește bărbatul care lovește o femeie?', „V-ați obligat fosta soție să se prostitueze?', „Ați regretat că v-ați lăsat părinții fără casă?', „Este afacerea cu criptomonede cel mai mare tun?', „Sunteți zgârcit sau răzbunător?' sau „Ce înseamnă să fii mafiot?'.

„Eu am luat bătaie, în acele poze se vede clar'

La un moment dat, Bianca Drăgușanu s-a decis să vorbească despre relația cu Alex Bodi și a dezvăluit că a îndurat mai multe agresiuni timp de 2 ani. Vedeta a publicat mai multe imagini în care apărea plină de vănătăi.

„Eu am luat bătaie, în acele poze se vede clar. Există un dosar pentru care cine m-a lovit va plăti. Există persoane și dovezi. Eu pot arăta mesajele cu dublu sens, pe care mi le trimite și acum. Am făcut publice pozele pentru că el a dat acea poză.

Doar cu el am vorbit pe Facetime atunci. Fostul meu soț, în timp ce iubita lui face clătite, fuge în spatele casei ca un șoricel să mă sune și să mă certe. Nu se face așa ceva. Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani în mod repetat. Pentru asta există lege', a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show, la un moment dat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter