Soția lui Florin Dumitrescu a ajuns la spital după ce fiica ei a fost externată. "Hai că am continuat bine..."

Publicat pe

Cristina Sima, soția lui Florin Dumitrescu, a ajuns la spital la scurt timp după ce fiica ei, Ava, a fost externată, în urma unui accident care a necesitat îngrijiri medicale. Acum, din păcate, și soția faimosului chef întâmpină probleme…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cristina, soția lui Florin Dumitrescu și-a anunțat fanii, cu doar câteva ore în urmă, că se confruntă cu probleme de sănătate. Ghinioanele par să se țină lanț în familia lor de la o vreme… După ce soțulei a suferit o intervenție la picior și fiica lor Ava a ajuns de urgență la spital, unde a primit o atelă ghipsată, acum și soția faimosului chef se confruntă cu probleme de sănătate.

Soția lui Florin Dumitrescu a ajuns la spital după ce fiica ei a fost externată. "Hai că am continuat bine..."Soția lui Florin Dumitrescu a ajuns la spital după ce fiica ei a fost externată. "Hai că am continuat bine..."

Soția lui Florin Dumitrescu, pe patul de spital

Cristina Sima, soția lui chef Florin Dumitrescu, a atras un mare capitalde simpatie, având o comunitate destul de mare pe Instagram. Și pentru că își ține fanii la curent cu momentele importante din viața ei, cu doar câteva ore în urmă, Cristina a postat o fotografie într-un InstaStory care i-a îngrijorat pe cei care o urmăresc.

Fără să dea amănunte despre problema medicală cu care se confruntă, soția lui Florin Dumitrescu a postat o fotografie cu ea pe un pat de spital, cu branula în mână. Nici textul ce însoțește poza nu a fost de natură să-i liniștească pe cei care o urmăresc pe contul de socializare.

'Hai că am continuat bine săptămâna…', a scris Cristina Sima.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu a fost operat: „De trei ani mă chinui cu…'

Citește și: Chef Florin Dumitrescu a luat permisul de conducere! De ce i-a fost cel mai teamă

Citește și: Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!, adevărul despre situația financiară de după divorț: „Lumea are senzația că trăiesc pe un pat de roze”/ EXCLUSIV

Citește și: Totul despre petrecerea de cununie a Simonei Halep. Antrenorul sportivei, marele absent de la eveniment

Citește și: Fostă concurentă de la Burlacul, show pentru adulți pe internet! A părăsit emisiunea înainte de marea finală

Din păcate, asta se întâmplă la scurt timp după ce fiica ei, Ava, a fost dusă de urgență la spital, în urma unui accident. Mai mult, la începutul acestei luni, și Florin Dumitrescu a suferit o intervenție la o unghie, problemă cu care se luptă de multă vreme, din cauza unei pedichiuri greșite. De altfel, el a filmat la un moment dat și pentru Chefi la cuțite în timp ce era proaspăt operat, fiind ajutat de colegii săi să se deplaseze.

Fiica lui Florin Dumitrescu a suferit un accident

Chef Florin Dumitrescu și Cristina au două fetițe minunate, Ava și Mia, cu care se mândresc pe rețelele sociale. Soția juratului de la Chefi la cuțite este foarte activă pe Instagram, însă aceasta a lipsit pentru o scurtă perioadă de timp din mediul online. Urmăritorii ei au fost îngrijorați de absența Cristinei de pe Instagram, așa că au întrebat-o pe soția lui Florin Dumitrescu ce se întâmplă.

Ava, fiica lor, a suferit un accident și a fost dusă de urgență la spital. Fetița se juca în curte, s-a dezechilibrat și a căzut chiar pe mâna stângă. Cristina Dumitrescu a dus-o imediat pe fiica ei la cea mai apropiată unitatea medicală,unde i-a fost pusă mâna în ghips pentru o vreme.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter