Fostă concurentă de la Burlacul, show pentru adulți pe internet! A părăsit emisiunea înainte de marea finală

Publicat pe

Georgeta Catrina a fost una dintre cele 15 concurente care au primit trandafirul de la burlacul Andi Constantin, la prima ediție. Deși a încercat să-l cucerească, tânăra a fost eliminată pe parcurs din competiția de la Antena 1. Dar ce s-a ales de ea după ce a părăsit emisiunea ‘Burlacul’?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Georgeta Catrina s-a numărat printre tinerele dornice să-i fure inima lui Andi Constantin. Din nefericire, ea a părăsit show-ul chiar înainte de marea finală. În emisiune, bruneta s-a făcut remarcată prin temperamentul vulcanic, deși inițial a pozat într-o fată simplă de la țară, dornică de o relație serioasă cu Andi Constantin. Totuși, după ce a părăsit show-ul, Georgeta Catrina pare cu totul altă persoană.

Fostă concurentă de la Burlacul, show pentru adulți pe internet! A părăsit emisiunea înainte de marea finalăFostă concurentă de la Burlacul, show pentru adulți pe internet! A părăsit emisiunea înainte de marea finală

Fostă concurentă de la Burlacul, show pentru adulți pe internet!

Cancan.ro a intrat în posesia unor imagini nu tocmai ‘cuminți’ cu fosta concurenta de la Burlacul. Din informațiile prezentate reiese că Georgeta Catrina face videochat, mai exact se dezbracă pentru bărbați pe internet.

Imaginile cu tânăra din Ploiești circulă deja de ceva timp în mediul online, iar Catrina nu părea să aibă vreo problemă să apară goală-pușcă în fața camerei web.

Citește și: Cine este Georgeta Catrina de la Burlacul. Lucrează în club, ca dansatoare

Citește și: Meniul de la nunta Simonei Halep. Dintre delicatese nu lipsesc nici sarmalele!

Citește și: Momentul emoționant în care Simona Halep și Toni Iuruc au spus DA. Primele imagini din timpul ceremoniei

Citește și: Horoscop 16 septembrie 2021. Zodiile care au noroc

În emisiunea de la Antena 1, și Andi Constantin, bărbatul pentru a cărui inimă s-a luptat bruneta, mărturisea că a făcut videochat la un moment dat.

Sătul de criticile oamenilor, Andi s-a scuzat și le-a explicat acestora de ce a făcut toate aceste lucruri.

„Când ești tânăr ești ușor de influențat și vrei să alegi ‘calea mai ușoară. Credeți-mă că nu există ‘calea mai ușoară, am plătit cu vârf și îndesat pentru tot. Eu mi-am învățat lecția de la viață. Nu sunt mândru de trecutul meu, dar toate lucrurile pe care le-am făcut (bune/rele) m-au făcut omul de astăzi, atunci pot spune că sunt mândru de cine am devenit. Încercați să nu mai judecați! Nu ne naștem perfecți, greșim, suntem oameni, așa învățăm., a fost mesajul lui Andi Constantin.

Ana Bene a câștigat emisiunea Burlacul

Ana Bene este câștigătoarea Burlacul 2021, emisiune difuzată la Antena 1, însă ea și Andi Constantin au rămas doar prieteni. Ana Bene a mărturisit că participarea la Burlacul a fost o provocare pentru ea, neplăcându-i să fie în centrul atenției și fiind scoasă din zona ei de confort. De asemenea, câștigătoarea Burlacul a mai spus că la început, din cauza camerelor de filmat, îi era greu să se manifeste natural. În plus, și familia ei a fost surprinsă că a vrut să participe la Burlacul.

„În momentul în care am luat decizia că voi participa la emisiune, mi-am anunțat familia. (…) I-a surprins decizia luată de mine, familia mea știind că nu-mi place să fiu în centrul atenției, că sunt o fire emotivă, că sunt selectivă cu persoanele în compania cărora îmi petrec timpul și nu mi-am întrerupt niciodată activitatea la salon pentru o perioada nedeterminată‘, a declarat Ana Bene, pentru cancan.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter