Divorțează sau nu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Mesajul transmis de impresară: "Tu ești..."

Publicat pe

Divorțează sau nu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Impresara a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram care a atras imediat atenția fanilor! Alături de poză este atașat și un mesaj dedicat soțului ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare o fotografie și un mesaj dedicate chiar soțului ei. Aceasta a simțit nevoia să își exprime sentimentele atât în fața lui Reghe, cât și în fața fanilor de pe Instagram!

Divorțează sau nu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Mesajul transmis de impresară: "Tu ești..."Divorțează sau nu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Mesajul transmis de impresară: "Tu ești..."

După cum ne-a obișnuit, și de această dată Anamaria Prodan a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care apare alături de Laurențiu Reghecampf. Imaginea este însoțită de un text plin de romantism!

Citește și: De ce a revenit Anamaria Prodan de urgență în România.Impresara nu a fost însoțită de Reghe

Citește și: În ce relații se află Dan Alexa cu Anamaria Prodan, în plin scandal de divorț cu Reghe:”Este acolo pentru mine”

Citește și: Fostă concurentă de la Burlacul, show pentru adulți pe internet!A părăsit emisiunea înainte de marea finală

Citește și: Totul despre petrecerea de cununie a Simonei Halep.Antrenorul sportivei, marele absent de la eveniment

Divorțează sau nu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

În ultimele luni s-a tot discutat despre un presupus divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Deși fotbalistul a confirmat despărțirea, soția lui a negat întotdeauna acest fapt. De această dată, aceasta a postat o fotografie pe profilul său de Instagram în care apare însoțită de Reghe. Cu atât mai mult, alături de imagine există și o declarație de dragoste.

„Tu ești înțelesul din viața mea. Tu ești inspirația, tu îmi aduci împlinirea în viață. Tu ești inspirație. Te iubesc până la sfârșit și după', a spus Anamaria Prodan pe Instagram.', a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Nu este prima oară când Anamaria Prodan îi face declarații de dragoste soțului. Aceasta susține că în mariajul lor nu există probleme și că este mulțumită de lucrurile pe care le-au construit împreună.

Reghe a confirmat divorțul

La începutul acestei veri, Laurențiu Reghecampf a confirmat speculațiile referitoare la un presupus divorț dintre el și Anamaria Prodan. Acesta a spus clar atunci când a fost întrebat:

„Da, este adevărat!', a declarat Laurențiu Reghecampf.

Cu toate acestea, soția lui a negat vorbele lui Reghe și a susținut că în mariajul lor nu există nicio problemă.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter