De ce a revenit Anamaria Prodan de urgență în România. Impresara nu a fost însoțită de Reghe

Publicat pe

În plin scandal declanșat de zvonurile privind iminentul divorț de soțul ei, Anamaria Prodan a revenit în România. Iată de ce s-a întors faimoasa impresară în țară, în pofida faptului că, aici, este în continuare în atenția presei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a revenit în România, cu toate că scandalul legat de divorțul ei și așa-zisa infidelitate a lui Reghe pare să ia amploare pe zi ce trece. Mai întâi a fost declarația lui despre divorț, apoi au apărut tot delul de presupuse amante, apoi de pe inelarul lui a dispărut și verigheta, însă ea a continuat să-și apere căsnicia ca o leoacă, negând orice fel de infidelitate din partea lui Reghe.

De ce a revenit Anamaria Prodan de urgență în România. Impresara nu a fost însoțită de RegheDe ce a revenit Anamaria Prodan de urgență în România. Impresara nu a fost însoțită de Reghe

De ce a revenit Anamaria Prodan în România

La scurt timp după izbucnirea scandalului privind iminentul lor divorț, Anamaria Prodan a plecat în Dubai, punând o distanță considerabilă între ea și cei care îi desființau căsnicia. Dar dat fiind că în ultima vreme cariera ei a avut de suferit, impresara, care s-a ocupat mai puțin de transferuri, a decis să se întoarcă în țară. Mai mult, Anamaria Prodan a anunțat și o reuniune de familie în România, ea urmând să se vadă cu cele două fiice ale sale.

Citește și: Ce avere ar avea de împărțit Anamaria Prodan și Reghe în cazul unui divorț: „Nu iert trădarea și urăsc trădătorii”

Citește și: Reghe, un nou semn al despărțirii de Anamaria Prodan. A renunțat la verighetă

Citește și: În ce relații se află Dan Alexa cu Anamaria Prodan, în plin scandal de divorț cu Reghe: „Este acolo pentru mine”

Citește și: Ce a postat Anamaria Prodan, după ce Reghe a fost surprins cu o domnișoară, în Grecia: „Soț perfect, bărbat perfect'

Și iată că, într-adevăr, Anamaria s-a ținut de cuvânt, ulterior postând o fotografie, alături de fiicele sale, Rebecca și Sarah.

„Cele mai bune fiice. Mamă fericită. iubire. familie', a scris ea în dreptul pozei, dovadă că problemele au fost depășite. Laurențiu Reghecampf, care a semnat recent un contract cu Universitatea Craiova, a lipsit de la întâlnirea de familie însă.

E pregătită să îl ierte pe Laurențiu Reghecampf

Singură împotriva presei și a celor care nu i-au mai dat nicio șansă în privința salvării căsniciei, Anamaria Prodan a susținut în permanență că ea nu are bărbat de lăsat și că este pregătită să-l ierte pe Laurențiu Reghecampf chiar și pentru infidelitate. Drept urmare, este decisă să-i mai acorde o șansă soțului ei, indiferent de deznodământ.

„Atunci va sta în mijlocul familiei lui, se va uita în ochii copiilor lui, și toți am discuta. Și, cum întotdeauna am fost un tot unitar, probabil că, la cât de mult îl iubim, da, l-am ierta. Și eu, și copiii. Dacă ar recunoaște că a greșit și ne-ar spune ce l-a îndemnat să facă așa ceva, el ar fi din nou, soarele nostru. V-am mai spus. Închizi iarăși ochii să treacă furtuna și să nu te rănească nisipul care îți poate intra în ochi. Numai un om pe care Dumnezeu îl iubește mult poate avea parte de ceea ce are Laurențiu din partea noastră', a declarat Anamaria, conform romaniatv.net.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter