Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz, după ce a spus că nu face mamografie: „Aveți grijă...”

Publicat pe

Olivia Steer a fost ironizată de Dana Rogoz. Fosta vedetă TV, cunoscută deja pentru poziția sa antivaccinuri și anti tratamente oficiale folosite în cazul afecțiunilor oncologice, a atras un val de reacții negative din cauza ultimei sale postări. Dana Rogoz nu s-a putut abține și i-a transmis acesteia un mesaj cât se poate de subtil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Olivia Steer a devenit cunoscută în mediul online datorită faptului că nu susține sub nicio formă vaccinul sau tratamentele folosite în cazul afecțiunilor oncologice. Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un nou mesaj cu privire la acest subiect, care a atras imediat reacții negative.

Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz, după ce a spus că nu face mamografie: „Aveți grijă...'Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz, după ce a spus că nu face mamografie: „Aveți grijă...'

După ce și-a exprimat părerea în mediul online, mai multe persoane publice i-au contrazis-o. Printre acestea se numără și Dana Rogoz, care i-a transmis acesteia un mesaj subtil.

Citește și: Dana Rogoz, adevărul despre problemele de sănătate cu tiroida:”Aș putea avea tendințe de îngrășare”

Citește și: Dana Rogoz și soțul ei au împlinit nouă ani de căsnicie:'Între noi este o diferenţă de 19 ani'

Citește și: Andi Moisescu, despre căsnicia cu Olivia Steer:„Atunci când e dragoste reală și puternică…'

Citește și: Cum arată Olivia Steer la 45 de ani.S-a fotografiat în pantaloni scurți

Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz după ce a spus că nu face mamografie

În postarea care a atras atât de multă atenție, Olivia Steer declara că nu merge la medic, nu își face niciun fel de control mamar și nici test Babeș-Papanicolau.

„A venit din nou acea perioadă specială a anului, cînd iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz.  #de_14_ani #nici_mie_nu_mi_e_frica', a scris Olivia pe pagina ei de Facebook.

În opoziție și deloc de acord cu cele scris de Olivia, Dana Rogoz a publicat imediat un mesaj în care încurajează femeile să își facă fiecare control medical la timpul lui.

„A venit din nou acea perioadă specială a anului când iar merg la doctor, când îmi fac test Papanicolau şi consult al sânilor, când port roz şi când anunţ femeile cât de importantă e prevenţia. Sunt atât de multe femei în România care pierd lupta cu cancerul doar pentru că ajung prea târziu la medic. Vă rog din suflet, aveţi grijă de voi şi de femeile din viaţa voastră', a scris Dana Rogoz.

„Trebuie să fie îngrijorător de frustrant'

Acesta nu este primul mesaj pe care Dana Rogoz i l-a transmis Oliviei Steer cu privire la poziția acesteia față de controalele medicale. În 2019, soția lui Andi Moisescu a fost invitată la o dezbatere împreună cu medicul Mihai Craiu, iar actrița și-a expus imediat părerea în mediul online:

„Dar nu poate să nu mă întristeze faptul că un medic a ajuns în situația de a se justifica în fața unora cu păreri, dar fără studii. Trebuie să fie îngrozitor de frustrant. E ca și când un structurist îți spune clar că are risc seismic casa ta, iar tu îi spui că nu e adevărat, pentru că tu nu ai simțit mai nimic la ultimul cutremur, iar prietena ta cea mai bună s-a speriat îngrozitor în blocul ei nou. Plus că sigur structuristul e plătit de producătorii de ciment și de aia insistă să pui stâlpul ăla de rezistență…', a scris Dana Rogoz în 2019, pe pagina sa de Facebook.

Olivia Steer, în vizorul unui europarlamentar

Postarea Oliviei a fost comentată în spațiul online inclusiv de Ramona Strugariu, europarlamentar din partea USR-PLUS.

„În fiecare an mor peste 2000 de femei în România din cauza cancerului de col uterin, iar peste 80% dintre cancerele la sân sunt descoperite foarte târziu, în stadii în care vindecarea nu mai e posibilă, ci doar o prelungire a supravieţuirii. Asta se întâmplă  tocmai pentru că nu avem un ecosistem medical bazat pe prevenţie, pentru că nu avem suficientă educaţie pentru sănătate, pentru că mai avem atât de multe de făcut aici, iar vocea fiecărui potenţial multiplicator de mesaj din spaţiul public ar trebui să ajute acest demers. Suntem pe locul întâi în Europa la mortalitatea cauzată de cancerul de col uterin – iar pentru asta există vaccin.', a scris europarlamentarul.

„O consider o amenințare pentru sănătatea publică'

Ramona Strugariu a subliniat faptul că soția lui Andi Moisescu reprezintă o adevărată amenințare pentru sănătatea publică și consideră că aceasta trebuie oprită cât mai repede.

„A venit acea vreme specială a anului în care aş vrea să îi spun Oliviei Steer că eu o consider o ameninţare pentru sănătatea publică şi că mă voi gândi foarte serios ce căi există, dacă există, pentru a putea fi oprită. Şi că ce face ea este o ofensă, pur şi simplu, la adresa victimelor acestor boli cumplite, pentru care o lume întreagă caută soluţii'., a scris aceasta.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter