Cum arată partenerul ideal pentru Oana Zidaru de la Femeia Alege: „Pentru că sunt atrasă de...” /INTERVIU

Publicat pe

Noul dating show, „Femeia Alege', a debutat în forță luni, pe 20 septembrie 2021. Formatul difuzat de trei ori pe zi, de la 13:00, 19:00 şi 22:30, urmăreşte poveştile unor femei frumoase, ce-și caută bărbatul perfect. Una dintre ele este Oana Zidaru. Ea a dezvăluit cum arată partenerul ideal pentru ea, dar și-a recunoscut și defectele. Iată interviul complet oferit de concurentă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana este o antreprenoare, de 36 de ani, care a fost mereu pasionată de modă și frumusețe. După ce timp de 13 ani și-a îndreptat atenția spre jurnalismul online, anul trecut, și-a găsit curajul de a-și lansa propriul produs pentru ondularea părului. Constant atentă la carieră, aceasta nu a pus niciodată pe primul plan căutarea persoanei care să-i fie alături la bine și la greu. Acum simte că este clipa perfectă să găsească un bărbat potrivit pentru stilul ei de viață.

Cum arată partenerul ideal pentru Oana Zidaru de la Femeia Alege: „Pentru că sunt atrasă de...' /INTERVIUCum arată partenerul ideal pentru Oana Zidaru de la Femeia Alege: „Pentru că sunt atrasă de...' /INTERVIU

Așadar, la emisiunea „Femeia Alege', prezentată de Majda Aboulumosha, participă și Oana Zidaru. Ea ne-a povestit despre defectele sale și despre schimbările pe care le-a făcut în ultima perioadă în viața ei. Printre altele, a dezvăluit și cum ar trebui să arate partenerul perfect pentru ea.

Citește și: Cine este Carmen Alexandrescu de la Femeia Alege.A fost căsătorită 15 ani

Citește și: Majda se mută în Turcia pentru filmările emisiunii „Femeia alege'.Cum a reacționat fiica ei când a aflat

Citește și: Ștefan Stan, în lacrimi după ediția „Las Fierbinți', de ieri:„Mama și-a vândut lanțul de aur să-mi cumpere de îmbrăcat'

Citește și: Ce probleme are Andreea Ibacka la final de sarcină:„Noaptea respir greu'

Oana se descrie drept o fire creativă

Fă-ți o scurtă descriere.

Sunt o persoană creativă, optimistă și extrem de ambțioasă! Mai devreme sau mai târziu, reușesc să duc la bun sfârșit tot ceea ce îmi propun! Cred cu tărie că ne putem modela viitorul prin modul în care gândim, așa că încerc să gândesc mereu pozitiv.

Ce/cine îți va lipsi cel mai mult cât vei fi plecată în Turcia?

Cei dragi îmi vor lipsi enorm! Sunt foarte apropiată de cei din familie și am doi nepoți minunați care sunt obișnuiți să mă vadă aproape în fiecare zi.

Care este cea mai frumoasă amintire din copilăria ta?

Nu aș putea să menționez o singură amintire. Îmi amintesc de momentele când ne strângeam toți copiii în fața blocului și ne jucam până târziu în noapte! Pe atunci nu existau telefoane mobile așa că ne strigau părinții de la geam ca să intrăm în casă. Fac parte din generația copiilor care au crescut cu cheia la gât… deci pot spune că am avut o copilărie foarte frumoasă!

Care a fost cea ma lungă perioadă pe care ai petrecut-o departe de familie/prieteni foarte apropiați și cum a fost?

Mai mult decât un concediu de o săptămână-două nu am stat niciodată despărțiți. Cele 4 luni vor fi cu adevărat o provocare pentru toți.

Cum arată partenerul ideal pentru Oana Zidaru de la Femeia Alege

Când treci pe lângă un bărbat pe stradă, ce îți atrage prima dată atenția la el?

Pentru că sunt atrasă de modă, mă voi uita cu siguranță la stilul vestimentar.

Enumeră 5 defecte ale tale și argumentează.

Sunt în cea mai bună perioadă din viața mea, așa că mi-ar fi greu să identific 5 defecte. Cu siguranță, ca oricare dintre noi am și eu defectele mele, dar mă plac și mă accept așa cum sunt. Dar, dacă totuși trebuie pot spune că sunt perfecționistă și uneori sunt cel mai aspru critic al meu. În trecut m-a tras în jos acest aspect și de aceea am încercat în ultimii ani să schimb modul în care gândesc și să învăț să fiu fanul meu nr. 1.

Ce altceva aș putea spune? Îmi plac mult prea mult dulciurile, ceea ce înseamnă că trebuie să muncesc și mai mult la antrenamente. Și nu în ultimul rând, am tendința să overthink' – dar în ultimii ani am învățat că pot atrage ceea ce gândesc, ca atare încerc să mă folosesc de asta în avantajul meu.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter