Cine este Carmen Alexandrescu de la Femeia Alege. A fost căsătorită 15 ani

Publicat pe

Cine este Carmen Alexandrescu de la Femeia Alege. Luni, gazda emisiunii, Majda, le-a prezentat pe fetele care au acceptat să facă parte în una din cele mai frumoase și mai provocatoare experiențe ale vieții lor. Marți, cea de-a doua concurentă a avut ocazia să meargă la întâlniri cu cei cinci bărbați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Concurenta se numește Carmen Alexandrescu, are 50 de ani și simte că sufletește este mai tânără decât orice alt partener. Iubește să aibă grijă de corpul ei și este pasionată de fitness și mersul la sală.

Cine este Carmen Alexandrescu de la Femeia Alege. A fost căsătorită 15 aniCine este Carmen Alexandrescu de la Femeia Alege. A fost căsătorită 15 ani

Ea lucrează în domeniul consultanței imobiliare. Cariera a fost întotdeauna prioritară și i-a oferit ocazia să întâlnească mulți bărbați, fiind un domeniu dominat de aceștia.

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, detalii despre noul iubit:„Pentru mine asta contează foarte mult’

Citește și: Cine o înlocuiește Viorica de la Clejani pe scenă, la evenimente.Artista e în spital

Citește și: Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției: „Puterea mea zace în pământ'

Citește și: Loredana Groza, primele declarații despre starea sa de sănătate, după ce a fost internată

Cine este Carmen Alexandrescu de la Femeia Alege. A fost căsătorită 15 ani

Carmen Alexandrescu de la Femeia Alege a fost căsătorită, timp de 15 ani, iar din acel mariaj are și o fiică de 19 ani, de a cărei creștere s-a ocupat.

Relația cu fostul soț s-a încheiat în urmă cu 12 ani, dar Carmen a mers mai departe. De altfel, de curând, a avut o relație care tocmai s-a sfârșit în urmă cu 4 luni, pe care nu o regretă.

A fost una în care s-a simțit foarte bine și care i-a oferit multe lecții de viață.„Nu am fost niciodată departe de familie sau prieteni. Am fost în câteva destinații de vacanță mai îndepărtate, dar am fost alături de persoane dragi', recunoaște Carmen.

Cu toate astea, admite că este extrem de deschisă pentru ceea ce va urma: 'Sunt motivată de posibilitatea unor oportunități diferite față de ceea ce am făcut până acum', a declarat Carmen Alexandrescu de la Femeia Alege.

Majda, prezentatoarea noii emisiuni de la Pro2

Noul dating show, „Femeia Alege', este filmat în Turcia și va avea premiera luni, 20 septembrie. Formatul va fi difuzat de trei ori pe zi, de la 13:00, 19:00 şi 22:30.

Emisiunea prezentată de Majda Aboulumosha urmăreşte poveştile unor femei frumoase, care sunt în căutarea bărbatului perfect. Iată ce spune fosta concurentă de la Survivor despre show:

„Întotdeauna am fost condusă de emoție și îmi place să unesc oameni. Îmi place liniștea, să zic… pentru că liniștea de fapt înseamnă iubire și am primit cu brațele deschise această propunere.

Mă simt ca acasă! Așa sper să se simtă și fetele noastre. E o provocare pentru mine! Gândește-te că eu sunt mamă și voi fi departe de fetița mea, dar eu merg cu inima deschisă acolo' , a povestit ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter