Ramona Păuleanu, noi dezvăluiri despre nașterea prematură. Ce s-a întâmplat în sala de operații

Publicat pe

Ramona Păuleanu, noi dezvăluiri despre nașterea prematură. Ea a născut, de curând, gemeni. Copiii au venit pe lume înainte de termen, la șapte luni, iar în prezent băiețelul ei este în continuare internat în spital. Vedeta Pro TV a povestit acum ce s-a întâmplat în sala de nașteri unde spune ea, a trecut o adevărată dramă pe care nu i-o dorește nimănui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ramona Păuleanu, noi dezvăluiri despre nașterea prematură. Simpatica prezentatoare a rubricii meteo de la ProTV traversează de cinci luni poate cea mai grea perioadă din viața ei. Ea a adus pe lume un băiețel și o fetiță. La cinci luni de la naștere, ea a putut să o aducă acasă doar pe micuță.

Ramona Păuleanu, noi dezvăluiri despre nașterea prematură. Ce s-a întâmplat în sala de operațiiRamona Păuleanu, noi dezvăluiri despre nașterea prematură. Ce s-a întâmplat în sala de operații

Ramona Păuleanu, dezvăluiri despre nașterea prematură. Vedeta a fost la spitalul Filantropia

Ramona Păuleanu, noi dezvăluiri despre nașterea prematură. Motivată de faptul că multe femei au întrebat-o unde a născut, vedeta a revenit cu noi detalii despre acest subiect. Vedeta este convinsă că dacă alegea un alt spital decât Filantropia, bebelușii nu ar fi supraviețuit dacă ar fi ales alt spital.

„Unde am născut? Este cea mai frecventa întrebare pe care o primesc și va înțeleg de ce. Am născut la stat, la Filantropia. A fost cea mai buna alegere, deși am fost urmărită în privat, pentru ca aveam sarcina cu risc de prematuritate.

Toate recomandările spre sistemul public s-au axat: Filantropia sau Giulesti pentru ca au pus la punct secții bune de terapie intensiva neonatologica, în cazul în care nășteam mai repede, dar nimeni nu prevestea ca atat de repede.

Ziceam în prima postare ca sistemul l-a salvat și l-a prăpădit, în egala măsură. Sunt convinsa ca asa este. Nașterea în sine a fost extrem de complicata, iar copilașii nu stiu ce șanse ar fi avut în alta parte', a scris Ramona în mediul online.

Citește și: Cum arată Ramona Păuleanu de la PRO TV, însărcinată în 7 luni, cu gemeni:'Nu mi-a fost bine de la început'

Citește și: Ramona Păuleanu de la Vremea PRO TV e însărcinată!Primele imagini cu burtica de gravidă: „Am gemeni'

Citește și: Loredana Groza, primele declarații despre starea sa de sănătate, după ce a fost internată:„Corpul mai cedează…’

Citește și: De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu:„M-a înjurat de bunica mea moartă!’

Vedeta le-a mulțumit medicilor care i-au ajutat bebelușii să trăiască

Ramona Păuleanu, noi dezvăluiri despre nașterea prematură. În continuarea postării, Ramona Păuleanu a ținut să le mulțumească medicilor care au fost lângă ea în lupta cu viața și cu moartea pe care a trebuit să o ducă în spital.

„Așa că am o adâncă recunoștință pentru medicul care m-a operat, doamna doctor Panaitescu, dar și pentru anestezist, doctorița Bobocea, pentru toți cei care au fost în sala aceea și m-au încurajat și vorbit cu mine tot timpul.

M-au mângâiat și mi-au repetat încontinuu, în toate zecile de minute în care am stat acolo, în timp ce intrasem în șoc hemoragic, că o să fie bine.

Recunoștința mea se îndreaptă și spre personalul de la terapie intensivă și secția de prematuri. Nu pot evalua, profesional vorbind, modul cum mi-au tratat copilașii.

Pur și simplu pentru că nu mă pricep. Dar i-am simțit tot timpul în siguranță și am avut încredere în deciziile lor, dovadă că cei mici evoluau lent, dar favorabil', a mai precizat vedeta.

Ramona Păuleanu: „Am stat închisă acolo două luni'

La final, vedeta ProTV a explicat că deși a venit într-un spital de stat cu preconcepții, oamenii de aici au ajutat-o să treacă peste cele mai grele momente.

„Uman însă, empatic, sunt oameni cu suflet mare. Venită cu idei preconcepute și pregătită să înfrunt priviri obosite, sictirite și reci, am simțit, din contra, empatia, blândețea, dedicarea și grijă lor.

În jurul suferinței teribile care se ascunde între pereții acelui spital, s-a format o mică familie, asta am simțit. Lucru extrem de important pentru niște femei îngenuncheate de durerea de a-și vedea copilașii la terapie intensivă, de griji, de naștere în sine.

Am stat două luni acolo. Închisă. Două luni în care nu am mers nici măcar până la poartă spitalului. Iar în aceste două luni, am purtat conversații interminabile cu asistentele de acolo care tot timpul mi-au insuflat încredere, optimism, m-au încărcat pozitiv povestindu-mi zeci de cazuri de copii care au ieșit de acolo bine, sănătoși', a explicat Ramona.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter