Alex Bodi, despre acuzațiile că ar fi obligat-o pe Iulia Sălăgean să se prostitueze: „Nu am forțat-o”

Publicat pe

Alex Bodi a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, unde i-au fost adresate mai multe întrebări directe și incomode. De-a lungul timpului, au existat zvonuri referitoare la faptul că omul de afaceri ar fi obligat-o pe Iulia Sălăgean, fosta lui soție, să se prostitueze. Ce spune Alex Bodi despre acest subiect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alex Bodi a ajuns în atenția publicului în urma relației cu Bianca Drăgușanu. De-a lungul vremii, au apărut tot mai multe detalii referitoare la omul de afaceri, printre care și zvonurile că acesta ar fi obligat-o pe Iulia Sălăgean, fosta lui soție, care i-a dăruit și un copil, să se prostitueze.

Alex Bodi, despre acuzațiile că ar fi obligat-o pe Iulia Sălăgean să se prostitueze: „Nu am forțat-o'Alex Bodi, despre acuzațiile că ar fi obligat-o pe Iulia Sălăgean să se prostitueze: „Nu am forțat-o'

Alex Bodi a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' și a mărturisit că în prezent nu există nicio acuzație din partea fostei sale soții la adresa lui. În plus, Alex Bodi neagă faptul că ar fi obligat-o pe Iulia să se prostitueze. De asemenea, acesta a mai spus că între el și fosta soție nu au existat niciodată episioade de violență sau abuz.

Citește și: Au COVID-19 și Radu Vâlcan și bebelușul de două luni! Adela Popescu:„Am tras o sperietură'

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc, primele imagini din „săptămâna de miere'.Ce destinație au ales

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, detalii despre noul iubit:„Pentru mine asta contează foarte mult'

Citește și: Cine o înlocuiește Viorica de la Clejani pe scenă, la evenimente.Artista e în spital

A obligat-o Alex Bodi pe Iulia Sălăgean să se prostitueze?

Alex Bodi a spus că nu a obligat-o niciodată pe Iulia Sălăgean să se prostitueze. De asemenea, omul de afaceri spune că fosta soție nu are denunțuri împotriva lui și că aceasta a fost chemată ca martor în septembrie și a spus că el nu a forțat-o să facă nimic.

Niciodată. În primul rând Iulia Sălăgean nu are declarații sau denunțuri împotriva mea. Ea a fost chemată ca martor în septembrie și a specificat că nu am forțat-o, nu am obligat-o, pentru că ea a muncit din proprie inițiativă. Între mine și ea nu au existat niciodată episoade de violență sau abuzuri. Era dansatoare într-un club. Referitor la domnul Adrian Tâmplaru este nașul fetei mele pe care l-am cunoscut în Germania când avea un restaurant. Dânsul se ocupa de restaurant și timp de 2 ani eu nu l-am văzut să se implice în afaceri ilegale', a spus Alex Bodi.

Alex Bodi: „Nu am exploatat-o niciodată'

În continuare, Alex Bodi a spus că niciodată nu a forțat-o pe Iulia Sălăgean să facă nimic. De asemenea, omul de afaceri a mai declarat că, de când s-a născut fiica lui, el îi trimitea sute de mii de euro Iuliei prin transferuri bancare.

Prefer să nu vorbesc, pentru că nu am voie să divulge anumite chestii, dar referitor la Iulia, niciodată nu a existat nici măcar posibilitatea ca eu să o fi obligat să facă ceva. Din contra, ea nu-și dorește să fie considerată parte vătămată în ce mă privește. Din 2016, de când s-a născut fiica mea, îi trimiteam sute de mii de euro prin transferuri bancare. Nu am exploatat-o niciodată', a mai spus Alex Bodi, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter